EXCLUSIV FOTOGALERIE: La plimbare cu lupii sălbatici prin centrul Timişoarei

Ultima actualizare:

Cine ar fi crezut că, în plină zi, în centrul oraşului ai putea vedea doi lupi autentici plimbaţi în lesă? Ei bine, acest lucru s-a întâmplat cu mai puţin de 30 de minute în urmă, când Johnny, un cunoscut dresor din Timişoara, a ieşit la plimbare cu două exemplare superbe de lup ceh. Această specie de animal sălbatic provine din zonele muntoase ale Cehiei, iar Johhny a adus primele exemplare acasă în urmă cu aproape doi ani.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Acum animalele au devenit mai mult decât simpli companioni, sunt adevăraţi membri ai familiei. "I-am adus de mici, dintr-o crescătorie din Cehia care a început să îi îmblânzească. Ei sunt lupi sălbatici, însă noi i-am dresat. Au toate condiţiile de care e nevoie: piatră de munte, padocuri mari unde să se desfăşoare în voie", povesteşte stăpânul animalelor. Astăzi a fost rândul a două femele de lup să fie scoase la promenadă pe corso-ul timişorean, motiv de uimire dar şi de admiraţie pentru cei care se aflau în zonă la momentul respectiv. Iar lupii, chiar dacă sunt cunoscuţi ca nişte animale feroce, stârnesc pasiuni mari printre oameni. Dovadă că un timişorean, cum i-a văzut, cum s-a interesat cum ar putea achiziţiona un lup veritabil.

Cerere mare

Silviu Badea (foto - dreapta) a rămas cu gura căscată când a văzut animalele în lesă şi a mărturisit că este ca un vis împlinit. "Iubesc lupii. De foarte mult timp îmi doresc un lup, tot m-am interest pe la vânători să cumpăr un exemplar dar nu am reuşit. Sunt pasionat de aceste animale", a povestit tânărul. Acesta a cerut imediat detalii de la dresorul Johnny, în ceea ce priveşte procurarea unui pui de lup, care costă între 500 şi 1.000 de euro. Întrebat dacă şi ceilalţi membri ai familiei sale ar fi de acord să aibă un asemenea animal de companie, Silviu Badea a spus că nu există nici o problemă, mai ales că şi socrul său este un mare iubitor de lupi.

Citeşte aici mai multe despre dresorul Johnny

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net