EXCLUSIV: Maşinile vânzătorului de Furadan sunt căutate de poliţişti. Cârdaş a făcut "curat" după el în online

Ultima actualizare:

Căutat în ţara întreagă, Sorin Cârdaş continuă să nască controverse. De la simple mesaje pe site-urile ziarelor care au preluat informaţia că tânărul e căutat de oamenii legii prin intermediul semnalului GSM emis de telefonul său mobil, până la talk-show-urile de televiziune, dar şi forumurile unde se discută despre... metode de sinucidere.

EXCLUSIV: Vânzătorul Furadanului cu care Mădălina Manole s-a sinucis a fost reclamat încă din luna mai autorităţilor, dar nimeni nu a luat măsuri

Pe lângă aducerea ilegală din Serbia a ierbicidului Furadan, Sorin Cârdaş îşi rotunjea veniturile din comercializarea de vehicule second-hand. Site-urile de profil abundă de mesaje în care apare numărul de mobil al tânărului, care comercializa atât motociclete, dar şi maşini decapotabile. Surse din rândul anchetatorilor susţin că două dintre vehicule, un BMW şi un Chrysler, ambele decapotabile, nu au fost vândute, astfel că există o mare şansă ca Sorin Cârdaş să fi plecat în Serbia cu ele.

EXCLUSIV: Vânzătorul pesticidului Furadan cu care Mădălina Manole s-a sinucis a fost depistat de poliţie prin semnal GSM

EXCLUSIV: Filiera care vinde ilegal Furadan în România aduce substanţa din Serbia

Text foto: Şi una dintre cele două maşini ale tânărului ar putea fi date în consemn

image

În altă ordine de idei, înainte de a pleca din ţară, Sorin Cârdaş a făcut "curat" după el în mediul online. Anunţurile sale, în care spunea că vinde substanţa cu care Mădălina Manole şi-a pus capăt zilelor, au dispărut subit de pe mai multe site-uri unde fiecare anunţ era plătit. Şi contul său de pe o importantă reţea de socializare a fost modificat, astfel că tânărul are acum 0 prieteni şi 0 comentarii, chiar dacă numărul afişărilor este de câteva sute. Toate anunţurile şi profilele lui Sorin Cârdaş sunt legate de adresa de email sorincristian@rocketmail.com.

Dan Negru, devastat de moartea Mădălinei Manole: „A fost o artistă adevărată, nu o vedetă de tinichea care îşi arată sânii"

Mădălina Manole avea sute de prieteni timișoreni pe Facebook

Text foto: Puţine mesaje de reclamă ale Furadanului mai pot fi găsite.

image

Surse din rândul oamenilor legii susţin că în judeţul Timiş nu există niciun bărbat care să se fi născut cu numele de Sorin Cârdaş sau care să îşi fi făcut acte de domiciliu, astfel că informaţia că bărbatul care a vândut Furadanul cu care Mădălina Manole şi-a pus capăt zilelor ar fi timişorean este eronată.

Hunedoara: "Era o plăcere să stai de poveşti cu Mădălina!"

Vestea că Mădălina Manole s-a sinucis i-a şocat pe artiştii reşiţeni

Text foto: Profilul de pe reţeaua de socializare pare să nu fi fost activat

image

EXCLUSIV: Maşinile vânzătorului de Furadan sunt căutate de poliţişti. Cârdaş a făcut "curat" după el în online

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net