Adevărul despre viaţa la Conacul Playboy: "E ca o închisoare"

Ultima actualizare:

    Gemenele Melissa şi Carla stau în conacul lui Hugh Hefner, însă sunt puţin dezamăgite de felul în care decurc lucrurileFoto: mirror.co.uk
Gemenele Melissa şi Carla stau în conacul lui Hugh Hefner, însă sunt puţin dezamăgite de felul în care decurc lucrurileFoto: mirror.co.uk

Timp de patru decenii, Conacul Playboy a fost simbolul petrecerilor nebuneşti şi al fetelor frumoase, dornice de distracţie. Casa lui Hugh Hefner era locul unde celebrităţile de la Hollywood veneau pentru a se distra. Însă în ziua de azi, grandioasa locuinţă nu mai are strălucirea de altădată, conform unor gemene care locuiesc cu Hefner şi restul iepuraşilor Playboy.

Într-un interviu acordat pentru publicaţia britanică mirror.co.uk, cele două englezoaice au povestit că atmosfera din locuinţa de 34 de milioane de lire din California e cu diferită faţă de cea cu care s-au obişnuit oamenii. 

Carla şi Melissa Howe au dezvăluit că recesiunea, mariajul lui Hefner (88 de ani) şi vârsta lui înaintată au dus la o schimbare radicală. Fetele care apar goale în paginile Playboy sunt chemate de Hefner la un partidă de tenis şi nici nu se mai pune problema petrecerilor nebuneşti în jacuzzi. 

Distracţia se termină la 9 seara

Hugh Hefner e căsătorit de doi ani cu Crystal, singura femeie din viaţa lui
Hugh Hefner e căsătorit de doi ani cu Crystal, singura femeie din viaţa lui

Hefner are un program clar: trei nopţi pe săptămână, toată lumea se uită la filmele lui preferate, pelicule din anii 1950, iar orice fată care vrea să iasă trebuie să vină acasă până la ora 9 seara. 

De fapt, spun gemenele, Hefner e atât de stict că "parcă ai fi într-o închisoare". 

"Când stai aici, trebuie să te întorci acasă la ora 9. Nu ai voie să chemi prieteni să te vadă, cu atât mai puţin un bărbat. Dacă ai încălcat regulile, te dă afară din casă. Soţia lui, Crystal, a pus muzică într-un club care departe, aşa că nu a venit acasă noaptea. Dar tot s-a întors până la ora 2 după amiaza a doua zi", a povestit Carla. 

După recesiune, stilul de viaţă din conac nu mai e aşa luxos. Fetele care stăteau în casă primeau înainte o alocaţie de 800 de euro, acum au doar asigurată cazarea. 

Carla a mai povestit că nici fata care primeşte titlul de "Playmate of the Year" nu mai e răsfăţată: "Înainte primea nu Porsche, acum primeşte un Mini Cooper, pe care trebuie să îl returneze după un an". 

Hefner, o umbră a tăticului Playboy

Cât despre partidele de sex nebuneşti, nici nu se mai pune problema. Dacă pe vremuri, Hefner trecea de la iepuraş la iepuraş, acum e complet schimbat. Vârstă, sănătatea precară şi mariajul de doi ani cu modelul Crystal Harris (28 de ani) l-au făcut pe Hugh Hefner un bărbat la casa lui. 

"Sunt relaxată. În trecut, s-ar fi culcat cu toate fetele. Am auzit poveşti că lua 16 fete cu el în jacuzzi şi când termina, treceau la următorul bărbat. Dar acum e atât de bătrân că nu îmi pot imagina cum ar fi să se dea la mine. Se ţine de oameni când merge pentru că e neputincios", a mai spus Carla. 

Gemenele insistă că Hefner e doar o umbră a tăticului Playboy: "E ca şi când ai fi cu bunicul tău. Au chemat un medic recent pentru că a căzut. Singura femeie cu care se mai culcă e Crystal". 

Asta nu înseamnă că Hefner nu se îngrijeşte de afacere, a adăugat Carla: "Citeşte tot ce se scrie despre conac. E foarte strict, o încă o afacere pentru el".

Cooper, fiul cel mic al lui Hefner, e leit tatăl său, dar are un caracter foarte diferit
Cooper, fiul cel mic al lui Hefner, e leit tatăl său, dar are un caracter foarte diferit

Melissa a mai dezăluit că nimic nu îi scapă lui Hefner: "Dacă faci o greşeală, primeşti un mail. Există un cod strict de conduită, sunt reguli chiar şi pentru Instagram şi Twitter. Totul trebuie prezentat într-o lumină favorabilă şi dacă eşti beată într-o fotografie, ai încurcat-o". 

Un invitat permanet este fiul lui Hefner, Cooper (23 de ani). Însă băiatul nu e deloc ca tatăl lui, deşi se zvoneşte că el va prelua imperiul Playboy. "Are prietenă şi e foarte timid în jurul felelor. Şi e cam tocilar", a spus Carla. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net