Afirmaţii şocante! Preşedintele din Filipine se laudă că a omorât oameni

Ultima actualizare:

    Rodrigo Duterte a dezvăluit că, pe vremea când era primar al oraşului Davao, a omorât personal presupuşi infractorifoto: Guliver/Getty Images
Rodrigo Duterte a dezvăluit că, pe vremea când era primar al oraşului Davao, a omorât personal presupuşi infractorifoto: Guliver/Getty Images

Preşedintele din Filipine a făcut miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, câteva afirmaţii şocante. Rodrigo Duterte a dezvăluit că, pe vremea când era primar al oraşului Davao, a omorât personal presupuşi infractori.

Aceasta este prima afirmaţie în acest sens făcută de Rodrigo Duterte de când a devenit preşedinte, în iunie. În 2015, Duterte făcuse comentarii similar, scrie Mediafax.

Duterte a condus oraşul Davao două decenii, lăudându-se cu reducerea infracţionalităţii şi cu susţinerea execuţiilor extrajudiciare.

«Aşteptam o confruntare pentru a putea omorî pe cineva»

"În Davao, eu omoram personal infractori doar pentru a le arăta poliţiştilor că, dacă eu puteam face acest lucru, de ce nu ar fi putut şi ei", a afirmat Duterte miercuri.

"Mergeam cu o motocicletă pe străzile din Davao, patrulam pe străzi, căutând probleme. Aşteptam o confruntare pentru a putea omorî pe cineva", a subliniat Duterte.

Duterte a lansat un război contra traficanţilor de droguri

Aproape 6.000 de persoane au fost omorâte de poliţie în Filipine după ce Duterte a lansat un război contra traficanţilor de droguri, după ce a devenit preşedinte, în iunie. La un moment dat, Duterte şi-a atras critici dure după ce a declarat: "Hitler a masacrat trei milioane de evrei... Există trei milioane de persoane dependente de droguri. Sunt fericit să le pot masacra".

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net