"Am crezut că e un monstru". Au speriat rezidenţii cu zgomotele făcute în timpul unei partide de sex

Ultima actualizare:

    Cuplul a plecat când a realizat că cineva îi filmează
Cuplul a plecat când a realizat că cineva îi filmează

Un tânăr a avut parte de o sperietură pe cinste când a auzit nişte zgomote venind de afară. El a crezut că un monstru se află în faţa casei sale, dar când s-a uitat pe geam, a descoperit că e vorba de un cuplu care făcea sex.

Christian Gray, în vârstă de 20 de ani, a auzit nişte zgomote oribile în faţa casei sale din Cambridge, în jurul orei 1 dimineaţa. Când s-a dus să vadă ce e, a văzut că un un bărbat şi o femeie făceau sex în stradă. 

Tânărul nu a pierdut ocazia şi a scos imediat camera pentru a-i filma pe cei doi. Cuplul a realizat că e filmat, iar bărbatul a arătat semne obscene către cameră înainte ca el şi partenera lui să plece supăraţi că au fost deranjaţi.

"Am crezut că e vreun fel de monstru. Nu mi-a venit să cred ce văd. Am chemat pe toată lumea din casă şi am zis că ar fi o idee bună să filmez. Incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână şi noi încă râdem când ne amintim", a povestit Christian. 

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net