Trăiesc într-un lux orbitor şi au conturi grase la bancă. Fac afaceri de sute de mii de dolari şi sunt urmărite de paparazzi.


Este vorba de cele mai urmărite animale, devenite vedete peste noapte, care fac o grămadă de bani din actorie, modelling sau contracte de publicitate, fericindu-se atât pe ele, cât şi pe stăpânii lor. Aceştia profită la maximum de succesul patrupedelor din viaţa lor şi au grijă de ele mai ceva ca de copii.

Grumpy Cat (Pisica supărată)

„John, adu-mi, te rog, un file de crap şi un bol de lapte la temperatura camerei!”, aşa ordonă Pisica supărată din coşul ei de 5 stele, ridicând uşor lăbuţa de sub mătăsurile preţioase. Locuieşte în propriul ei apartament de lux, are şofer, servitori şi face cam 10.000 € (34.360 de lei) pe lună. Iar când vine vorba de autografe îl roagă pe John să îi alunge de la uşă că nu are timp...

CLIIMA20130330_0068_1.jpg

Grumpy Cat (Pisica supărată)-(Fotografii: shuttherstock)


Frank. „Băi băieţi, când jucam eu cu Will Smith în filme, voi săpaţi după oase în grădină!", aşa le face instructajul căţeilor care vin la şcoala de actorie a lui Frank, căţelul din seria „Bărbaţi în negru". O lume întreagă îi strigă numele şi căţelele mor după el. A câştigat 500.000 de dolari (1.700.000 de lei) din filme, bani pe care i-a investit în propria lui şcoală de actorie, şi s-a ales şi cu o prietenie la cataramă cu Will Smith şi Tommy Lee Jones.

CLIIMA20130330_0069_1.jpg

Grumpy Cat (Pisica supărată)-(Fotografii: shuttherstock)


Rodney. Rolul din filmul de succes „Dr. Dolittle" (1998) l-a consacrat şi de atunci are milioane de fani în toată lumea. „Mi-a plăcut să fiu actor, dar acum mă ocup numai de afaceri. Mai apar din când în când pe la câte un eveniment", spune micuţul porcuşor de Guineea care l-a intepretat pe Rodney în film. El a câştigat cam 200.000 de dolari (687.000 de lei), bani pe care i-a investit în imobiliare.

CLIIMA20130330_0070_1.jpg

Grumpy Cat (Pisica supărată)-(Fotografii: shuttherstock)


Scout. „Cine mai e ca mine să poarte câte două perechi de adidaşi în acelaşi timp?". O cunoscută firmă de încălţăminte sport i-a oferit lui Scout, un căluţ de toată frumuseţea, o căruţă de bani ca să le poarte pantofii. El este protagonistul multor campanii de publicitate pentru cele mai renumite branduri din lume, a făcut până acum aproximativ 300.000 de dolari (1.000.000 de lei) şi nu vrea să se oprească aici, Scout vrea să se facă actor!

 
 
Loading...
Citeste tot despre: