Barack Obama - la Casa Albă, fratele - beţiv în mahala

Ultima actualizare:

    Barack Obama (foto: Reuters)
Barack Obama (foto: Reuters)

Îl cheamă George Hussein Obama. Are 30 de ani. Bea alcool trecut prin pâine şi îşi face veacul în mahalaua din Nairobi, Kenya.

Prietenii de pahar îi spun „Dom' preşedinte" pentru că este rudă pe jumătate cu cel mai puternic om al planetei, Barack Obama.

Cât e ziua de lungă, George Hussein Obama, de 30 de ani, îşi îneacă amarul într-un pahar de alcool etilic, filtrat prin pâine şi „întărit" cu ceva chimicale.

Frate Barack Obama (foto: Reuters)
Frate Barack Obama (foto: Reuters)

Bea până nu mai ştie de el şi a doua zi o ia de la capăt. Este pe jumătate frate cu Barack Obama, preşedintele Statelor Unite ale Americii şi acest lucru i-a adus celebritate în cercul de beţivi notorii din Nairobi, Kenya.

Lumea îl respectă şi îl strigă pe stradă „Dom' preşedinte" şi asta îl face să se simtă extrem de mândru.

Nu este căsătorit şi nici nu are timp să îşi caute consoartă. Locuieşte într-o baracă roasă de rugină şi mănâncă de prin gunoaie.

George a acceptat să participe la realizarea unui documentar despre celebrul său frate şi a declarat: „Fratele meu conduce lumea şi e cel mai puternic din lume. Eu sunt conducătorul celor mai săraci din lume şi am grijă de ei".

Din cauza problemelor cu alcoolul şi drogurile, fratele lui Barack Obama a ajuns să locuiască în mahalaua Huruma, din Nairobi, un fel de „loc de dezalcoolizare al Kenyei", susţine el.

Fraţi doar după tată

Barack Obama şi George Hussein au acelaşi tată, de origine kenyană.

Primul a fost născut din cel de-al doilea mariaj al lui Barack Hussein Obama (1936-1982) cu Ann Dunham (1942-1995), la 4 august 1961.

George Hussein s-a născut în 1982, din cea de-a patra căsnicie, cu o femeie din Nairobi.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net