Revista Globe aruncă bomba! Fostul preşedinte al Statelor Unite, Bill clinton se pregăteşte să divorţeze de soţia sa, Hillary, după mai bine de 37 de ani de mariaj. Potrivit publicaţiei americane, Hillary a contactat deja un avocat de divorţ.


Se pare că decizia vine după dezvăluirile făcute de fosta lui amantă, Monica Lewinsky, în cea mai recentă autobiografie a ei. Potrivit unor surse din apropierea cuplului, secretarul de stat american a fost deranjată de articolul publicat în revista "Vanity Fair" de fosta stagiară la Casa Albă.

Monica Lewinsky (foto Reuters)

CLIIMA20140515_0068_1.jpg

Monica Lewinsky


Căsnicia celor doi este pe butuci de ceva vreme, confirmă nişte surse pentru Globe. Mulţi oameni au crezut de-a lungul timpului că Hillary a continuat să stea alături de Bill, după scandalul sexual cu Monica Lewinsky, doar pentru a pune bazele unei cariere politice. Dacă aşa stau lucrurile, planul i-a ieşit, pentru că, la această oră, Hillary Clinton este una dintre cele mai influente persoane din SUA.

Fostul preşedinte, alături de soţia sa, Hillary (foto Reuters)Cei doi îşi vor disputa în instanţă o avere comună de 120 de milioane de dolari. Hillary şi Bill Clinton s-au întâlnit în 1971 şi s-au căsătorit patru ani mai târziu. Cei doi au împreună o fată, Chelsea, care le va oferi în curând un nepot.

coperta Globe


Loading...