Bossul Google, divorţ de 22,8 miliarde $

Ultima actualizare:
Cei doi au  împreună doi copii (Fotografii: Guliver / Gettyimages)
Cei doi au împreună doi copii (Fotografii: Guliver / Gettyimages)

Bombă în familia Google! Cofondatorul Sergey Brin şi soţia sa divorţează după 6 ani de căsnicie. Gurile rele spun că acesta şi-a lăsat nevasta şi copiii pentru o angajată mai tânără.

Unul dintre cele mai puternice cupluri din lume şi-a anunţat despărţirea. Mariajul lui Sergey Brin (40 de ani) cu Anne Wojcicki (40 de ani) s-a sfârşit după doar 6 ani. Gurile rele spun că principalul motiv al despărţirii ar fi aventura bărbatului cu o angajată mai tânără.

Deşi cei doi nu sunt despărţiţi legal, Brin şi soţia sa trăiau separat de 7 luni. Surse apropiate ale cuplului spun că miliardarul şi-a părăsit nevasta şi cei doi copii pe care-i are împreună cu ea, pentru managerul de vânzări al Google Glass, Amanda Rosenberg (26 de ani).

Amanda Rosenberg este director de vânzări Google Glass


    Cei doi au  împreună doi copii (Fotografii: Guliver / Gettyimages)
Cei doi au împreună doi copii (Fotografii: Guliver / Gettyimages)

Situaţia este cu atât mai complicată, cu cât Anne Wojcicki şi sora ei, Susan, deţin compania "23andMe", finanţată de Google cu 10 milioane de dolari.

Sergey Brin este clasat al 21-lea în topul celor mai bogaţi oameni din lume, cu o avere estimată la 22,8 miliarde de dolari, potrivit revistei Forbes.

Deşi purtătorul de cuvânt al magnatului a spus că divorţul nu va afecta Google, buzunarul lui Brin nu va scăpa aşa uşor. Anne - care a mărturisit că a semnat un contract prenupţial în caz de divorţ - şi cei doi copii vor primi o bună parte din fabuloasa avere a mogulului din Silicon Valley.

Google Inc. este o corporație americană multinațională care administrează motorul de căutare pe Internet cu același nume. A fost fondată în 1998 de doi doctoranzi de la Universitatea Stanford, Larry Page și Sergey Brin. Compania a pornit cu o investiție de 100.000 de dolari, în prezent având o cotă de piaţă de 55,97% şi o cifră de afaceri de peste 180 miliarede de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net