Canibalul care şi-a mâncat iubita a luat o decizie incredibilă

Ultima actualizare:
Tammy Jo Blanton
Tammy Jo Blanton

Canibalul s-a „pocăit”! Bărbatul din Indiana, SUA, acuzat că şi-a ucis iubita, apoi i-a mâncat porţiuni din inimă, creier şi plămâni, a renunţat la carne şi a trecut pe legume.

Joseph Oberhansley (33 de ani) a îngrozit întreaga lume cu cruzimea de care a dat dovadă. Bărbatul a înjunghiat-o pe iubita lui, Tammy Jo Blanton, iar apoi a început s-o măcelărească. Ca şi cum n-ar fi contat că femeia de 46 de ani l-a scos mereu de la anaghie, americanul i-a gătit apoi creierul, inima şi plămânii. I-a dus trupul sfârtecat în cadă, unde a continuat să-l spintece.


    Tammy Jo Blanton
Tammy Jo Blanton

Canibalul a fost condamnat pe viaţă şi îşi ispăşeşte pedeapsa într-o închisoare din Indiana, SUA. Potrivit USA Today, un deţinut a relatat că Oberhansley a jurat să nu mai mănânce carne, pentru că s-a scârbit de ea. El le-a spus anchetatorilor că mâncarea din carne umană are gust ciudat şi a cerut gardienilor să-i aducă numai mâncare vegetariană. Nu este prima dată când americanul comite o crimă! În 2000 a ajuns la închisoare pentru ucidere şi tentativă de crimă, după ce a omorât-o pe iubita lui de atunci şi a rănit-o pe mama lui.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net