A câştigat la loto de două ori câte 1 milion $

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mai au unii baftă, dar alţii întrec măsura! În doar un an de zile, americanul Joseph Palmarchuk a câştigat de două ori la loto, câte un milion de dolari, arată Huffington Post.

Norocul se ţine scai de un bărbat de nici 60 de ani din Michigan, Statele Unite. Joseph Palmarchuk a câştigat nu mai puţin de 1,35 de milioane de dolari (circa 4,49 milioane lei) la loto, la scurt timp după ce a încasat un milion de dolari în statul Tennessee. Joseph a recunoscut că vrea să-l depăşească pe Richard Lustig, care deţine recordul de 7 câştiguri la loto.

Care este secretul lui de câştigă atâta bănet?, s-ar întreba mulţi români, împătimiţi de loterie. Bărbatul cumpără de 10 ani biletele pe care vânzătorii le pun deoparte ca erori şi intenţionează să le anuleze. Superstiţios din fire, Joseph merge şi le cumpără cu soţia sa, Philis, în fiecare duminică, la ora 14.00.

Şi el a câştigat de şapte ori

Un american în vârstă de 67 de ani a sfidat orice lege nescrisă a norocului. Richard Lustig a câştigat de 7 ori la loteria din Florida, în 18 ani de zile. Norocosul a scos şi o carte, “Learn How to Increase Your Chances of Winning the Lottery” prin care le oferă împătimiţilor de loterie sfaturi pentru câştiguri mai mari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net