Cel mai fericit arici zâmbeşte pentru 630.000 $ pe an

Ultima actualizare:
Să vă cânt o serenadă de la mine, de acasă...
Să vă cânt o serenadă de la mine, de acasă...

Nu există pe lume un arici mai simpatic decât zâmbăreţul Herbee. Şi pentru că este drăgălaş peste măsură, stăpâna lui, Talitha Girnus, din Wiesbaden, Germania, l-a plimbat în această vară prin Italia, Franţa, Austria şi munţii Germaniei. La finele călătoriei, Herbee s-a ales cu 1,5 milioane de prieteni noi.

Herbee, care nu a împlinit încă un anişor, este cel mai fericit, simpatic şi drăgălaş arici din lume. După ce s-a plimbat toată vara cu stăpâna lui, Talitha Girnus, prin Europa, micuţul s-a ales cu peste 1,5 milioane de prieteni pe contul lui de Instagram.

La Paris, totul e un vis...
La Paris, totul e un vis...

Şi pentru că drăgălăşenia lui creează dependenţă, popularitatea de pe Internet îi aduce în conturi 52.500 de dolari pe lună, adică 630.000 de dolari, din contracte de publicitate. Însă Herbee nu a fost tot timpul cu zâmbetul pe botic, ca acum. 

În primăvară prietenul lui, Mr. Pokee, un arici de aproape cinci anişori s-a stins din viaţă şi Herbee a fost profund îndurerat.

Ce mult se miorlăie în Austria!
Ce mult se miorlăie în Austria!

Talitha Girnus şi-a tatuat pe antebraţ numele lui Pokee şi a început să îl fotografieze pe Herbee în timp ce se răsfăţa, tolănit în palma ei. Iniţial, Girnus a vrut să scrie un jurnal de călătorie care să îl aibă ca personaj pe Herbee şi pe care să îl publice la o editură care publica doar cărţi pentru copii.


    Ce mult se miorlăie în Austria!
Ce mult se miorlăie în Austria!

Însă după ce ariciul a cucerit întreaga planetă a observat şocată că prietenii lui Herbee au vârste cuprinse între 10 şi 80 de ani. Aventurile lui Herbee nu se opresc aici, pentru că în 2020 stăpâna lui vrea să plece cu ţeposul în jurul lumii şi să descopere noi teritorii.

Având în vedere că doar în această vară Herbee a parcurs nu mai puţin de 20.000 de kilometri, prin Europa, cu siguranţă turul lumii va fi pentru el o aventură plăcută, de neuitat. 

Click! spune

Ariciul face parte din familia de mamifere Erinaceidae, este nocturn, omnivor şi are dimensiuni reduse. Trăieşte între 2 şi 5 ani şi cântăreşte între 400 de grame şi 600 de grame. Are o perioadă de gestaţie de 30-40 de zile. Este un mamifer timid, care evită contactul cu oamenii.

image
image
image
image
image
image
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net