Un român din Franţa este acuzat că l-a ucis pe amantul soţiei sale şi că i-ar fi furat acestuia aproape o jumătate de milion de euro. Procesul are loc, în aceste zile, la tribunalul din Haute-De-Siene, informează adevarul.ro.


Crima pentru care este judecat Nicu Cristache (65 ani) a avut loc în 2014, la Haute-De-Siene. Planul său a fost pus la cale după ce a descoperit în telefonul soţiei sale Lăcrămioara, cu care era căsătorit de 15 ani, mai multe mesaje din partea amantului acesteia. Salah, iubitul tunisian al femeii, îi cerea să-şi părăsească definitiv soţul şi să se mute la el, notează publicaţia franceză Le Parisien.  
Românul a decis să se răzbune. Prima dată, s-a răfuit cu soţia şi cu cumnata sa, pe care a şi a ameninţat-o că o va decapita. Înarmat cu mai multe cuţite, românul le-a fugărit pe femei în stradă. A reuşit să o prindă pe cumnata sa şi să o înjunghie, după care şi-a tăiat soţia. Femeile au scăpat însă cu viaţă din tot acest coşmar. Nu şi Salah, care avea să sfârşească sub gloanţele lui Cristache. Apoi, criminalul a reuşit să fure de la tunisian o valiză cu 450.000 de euro, bani proveniți se pare din vânzarea ilegală de diamante. 
Românul a apărut în faţa judecătorilor francezi şi a recunoscut că şi-a ucis rivalul din gelozie. Totodată, a mărturisit că nu regretă acest lucru. Potrivit sursei citate, Cristache şi-a motivat gestul extrem şi le-a explicat juraţilor că s-a simţit umilit, din cauză că, spune el, soţia îl înşela cu victima. Procesul va continua în aceste zile, iar presa franceză scrie că românul îşi va afla pedeapsa după 10 iulie. Cristache este acuzat de crimă şi dublă tentativă de omor.

 

Loading...
Citeste tot despre: