Pare un miracol! Cum a reuşit o britanică să nască patru copii în doar nouă luni

Ultima actualizare:

    În mai puţin de un an, Sarah a născut de două ori, iar acum are patru copii
În mai puţin de un an, Sarah a născut de două ori, iar acum are patru copii

O femeie din Marea Britanie trăieşte o bucurie fără margini, după ce a născut partru copii în nouă luni. Cum a fost posibil? Nici ei nu-i vine să creadă.

Sarah Ward (29 ani) a rămas însărcinată cu tripleţi pe cale naturală, la doar o săptămână de când îl născuse pe primul ei fiu.

Astfel, pe când primul născut avea nouă luni, tânăra mamă aducea pe lume, din nou, nu unul, ci trei copii.

Sarah şi soţul ei, care lucrează la poştă, au devenit în nouă luni părinţii a patru copii, lucru care, desigur, le-a dat viaţa peste cap.

"La început m-am simţit de parcă aş fi fost o asistentă, dar a fost o binecuvântare. Am împietrit când am aflat că sunt însărcinată din nou, atât de repede. Când am aflat că sunt tripleţi am fost în stare de şoc. Iubesc foarte mult copiii, aşa că mă consider cea mai norocoasă mamă din lume", a povestit ea.

Curios este faptul că, înainte de a face primul copil, femeia a încercat timp de un să rămână gravidă şi a făcut numeroase analize.

"Noi de doream măcar doi copii. Pentru că a durat atât de mult până am rămas însărcinată cu primul, ne-am gândit că la fel va fi şi a doua sarcină", a declarat fericita mămică, pentru Daily Mail.

"Am început să tremur când mi-am dat seama că sunt din nou însărcinată. Abia îmi revenisem după naşterea primului băiat şi încă purtam hainele de maternitate. La controlul de 12 săptămâni, am fost întrebaţi dacă ştim câţi copii urmează să avem. Am rămas fără cuvinte, deoarece am crezut că aştept gemeni. Când ni s-a spus că sunt tripleţi, am amuţit. Am început să plângem amândoi".

Mama a fost sfătuit să renunţe la unul dintre tripleţi, pentru a le da celorlalţi doi şansa să se dezvolte normal. Femeia a refuzat categoric şi a născut, la 33 de săptămâni, trei bebeluşi sănătoşi, prin cezariană.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net