Dai 99 de euro şi faci sex cu câte fete poţi

Ultima actualizare:

    Alina povesteşte că s-a specializat în arta sexului la NapoliFoto: King George Brothel
Alina povesteşte că s-a specializat în arta sexului la NapoliFoto: King George Brothel

Domnilor, se anunţă o vară foarte fierbinte! Cel puţin aşa se laudă berlinezii care sunt aţâţaţi de o ofertă incendiară: 99 de euro şi posibilitatea de a face sex cu 27 de tinere sexy.

Ora 16.00. Bordelul King George din Berlin îşi deschide larg porţile. Carmen, Petronella, Anka, Alina, Andrea, Love şi Julia sunt câteva din cele 27 de fete sexy, parfumate şi machiate care îşi aşteaptă clienţii. De la începutul verii nu mai prididesc cu treaba pentru că patronul localului, Sascha Erben, a lansat o super-ofertă estivală: pentru 99 de euro (437 de lei) clienţii pot face sex cu câte fete vor, de la ora 16.00 până la ora 10.00 a doua zi.

Carmen
Carmen

„Mulţi clienţi apelează la Viagra, alţii beau multe energizante pentru a rezista cât mai mult. Merită având în vedere că aici lucrează cele mai frumoase şi mai bune fete din Berlin”, a declarat, pentru „Vice”, patronul. Angajatele de aici au vârste cuprinse între 19 şi 40 de ani.

Maria
Maria

Şi majoritatea provin din România, deşi susţin că vin din Italia, Spania sau Franţa. Dacă un client le solicită la el la domiciliu, fetele cer în medie 200 de euro (880 lei) pe oră. Numai din activitatea de la bordel ele ajung să câştige 1.500 de euro pe lună după ce achită „chiria” pentru camera pusă la dispoziţie de Erben. De când s-a lansat mega-oferta, clienţii au făcut sex în medie cu câte trei fete la o singură vizită.

Julia
Julia

„Am avut un turist în vârstă de vreo 40 de ani. A făcut sex cu 7 fete în doar patru ore şi ar mai fi vrut, dar i-a sunat telefonul şi a trebuit să plece. Recordul la numărul de clienţi într-o singură noapte îl deţine Katja, din Ungaria, care a „rezolvat” 20 de clienţi de la ora 0.00 până la ora 5.00 dimineaţa”, a mai declarat Erben.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net