De 4 ani, stă cu râsul în casă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mare e grădina lui Dumnezeu! Sofia (11 ani) a dorit mult să aibă un râs ca animal de casă şi părinţii i-au îndeplinit dorinţa. Animalul, numit Zen, are acum 4 ani şi e cel mai bun prieten al fetiţei.

În mod obişnuit, copiii le cer părinţilor căţei, pisicuţe sau iepuraşi. Micuţa Sofia i-a implorat pe părinţii ei, Pavel şi Svetlana Nikulokin, din Kaluga, Rusia, să-i ofere un animal sălbatic şi l-a primit! Este vorba de râsul Zen, care, ca orice felină, zgârie canapelele şi mişună prin paturile tuturor.

 În urmă cu patru ani, la câteva luni după ce a primit râsul cadou

simeon stalpnicul png

Animalul e nedespărţit de Sofia şi o lasă să-l îmbrace cum vrea ea. "A fost visul nostru să avem un râs în casă. Am apelat la mulţi oameni, dresori şi crescători de animale până l-am obţinut", a povestit Pavel Nikulokin (43 de ani).

"Ni s-a spus că un râs nu poate trăi într-un apartament, aşa că am cumpărat o casă pentru el", a adăugat bărbatul. Sofia l-a crescut pe Zen de mic, l-a hrănit cu lapte de pisică şi treptat a început să-i adauge carne. "E foarte simpatic, îi plac pisicile şi ascultă de noi ca un căţel", a povestit fetiţa, care doarme adesea împreună cu amicul necuvântător.

Click!spune

Râsul este o felină sălbatică periculoasă pentru om. Există mai multe specii de râs, cu lungimi între 51 şi 70 de centimetri şi greutatea între 7,3 şi 30 de kilograme. O specie de râs trăieşte în păduri şi în România, fiind cel mai mare reprezentant al felinelor sălbatice de la noi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net