De ce Meghan Markle nu-l poate însoți pe prințul Harry la întoarcerea în Marea Britanie

Ultima actualizare:

    Meghan și Harry au renunțat la rolurile lor importante în familia  regalăFoto: Getty Images
Meghan și Harry au renunțat la rolurile lor importante în familia regalăFoto: Getty Images

Meghan Markle nu-l poate însoți pe prințul Harry la întoarcerea în Marea Britanie. Ea va rămâne în SUA ca să aibă grijă de Archie.

Meghan Markle (39 de ani) nu-l poate însoți pe prințul Harry (34 de ani) la întoarcerea în Marea Britanie, care a avea loc peste câteva luni. Fratele mai mic al prințului William va face călătoria singur. Ziua de 10 iunie va fi foarte importantă pentru familia regală. Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a, va împlini vârsta de 100 de ani. Prințul însuși nu vrea, însă, să se facă un eveniment ieșit din comun. Sănătatea lui e fragilă de câțiva ani. La asta se adaugă pandemia de COVID-19, care continuă să facă ravagii. La aniversare este așteptat prințul Harry. Dar nu va veni cu Meghan. Cauza oficială ar fi restricțiile impuse de pandemie. Ea a spus că, dacă nu era această situație de risc, nu ar fi ratat evenimentul.

/Prinţul Harry şi Meghan Markle renunţă la rolul pe care îl ocupă în cadrul familiei regale

/Prima criză în cuplul prinţul Harry şi Meghan Markle

Este încă în tensiune cu Palatul Buckingham

Meghan Markle este totuși încă în tensiune cu Palatul Buckingham. Prințul Harry va rămâne în Marea Britanue și în iulie pentru a asista la inaugurarea unei statui a mamei sale, prințesa Diana. Prințul Harry vrea să petreacă mai mult timp în țara natală și să păstreze titlurile militare pe care le-a pierdut. În ianuarie, anul trecut, Meghan Markle și prințul Harry au șocat lumea când au anunțat că renunță la înaltele lor roluri din sânul familiei regale britanice. Ei s-au stabilit apoi în California, SUA, împreună cu fiul lor, Archie, în vârstă de 1 an. Meghan Markle nu-l poate însoți pe prințul Harry la întoarcerea în Marea Britanie.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net