Dezvăluire șocantă! Hitler suferea de o boală sexuală rușinoasă

Ultima actualizare:
Adolf Hitler și Eva Braun
Adolf Hitler și Eva Braun

Istoricii au descoperit că Hitler ar fi suferit de o boală rușinoasă, care ar putea explica, pe de o parte, complexul lui Napoleon manifestat de dictator și, pe de altă parte, bine cunoscutul salut falic. Tot astfel s-ar justifica și nebunia lui Hitler, precum și lipsa activității sexuale pe parcursul celor 56 de ani de viață.

Conform unor surse citate de Daily Star, dosarul medical alcătuit după arestarea liderului Partidului Nazist în 1923 arată că acesta ar fi suferit de ”criptorhidism pe partea dreaptă”, cu alte cuvinte, testiculul drept nu era coborât în scrot.

Documente recente arată că liderul fascist suferea, de asemenea, de hipospadias – boală care poate duce la ”micropenis”. Bărbații care suferă de hipospadias sunt nevoiți să urineze printr-un orificiu situat nu în vârful penisului, ci în partea de dedesubt.

În cartea ” Hitler’s Last Day: Minute by Minute / Ultima zi din viața lui Hitler minut cu minut”, publicată recent, istoricii Jonathan Mayo și Emma Craigie susțin că acesta ar fi fost cel mai bine ținut secret al liderului nazist. ”Se pare că Hitler suferea de două disfuncționalități genitale: un testicul necoborât și o afecțiune rară, hipospadius, care presupune că deschiderea uretrei este în partea de dedesubt a penisului.”

Este de notorietate faptul că Hitler era terorizat de ideea că cineva l-ar putea vedea gol. Dictatorul nu a devenit niciodată tată, asta deși în toate discursurile lui îi sfătuia pe nemți să aducă pe lume cât mai mulți arieni.

Medicul personal al lui Hitler i-ar fi prescris amfetamine, hormoni și chiar cocaină, pentru a-i crește apetitul sexual în relația cu Eva Braun. De asemenea, se pare că un urolog ar fi diagnosticat afecțiunile dictatorului.

Arhitectul Albert Speer, însărcinat cu proiectarea construcțiilor monumentale imaginate de Hitler, a declarat că absența apetitului sexual al liderului nazist era foarte evident în timpul războiului: ”Adolf Hitler era oricum, numai normal din punct de vedere sexual în relația cu femeile nu”.


    Adolf Hitler și Eva Braunfoto: Getty Images
Adolf Hitler și Eva Braunfoto: Getty Images

”În ceea ce privește relația cu Eva Braun, pentru mine era foarte clar că, dincolo de câteva episoade pasionale, foarte rare, nu exista activitate sexuală între cei doi pe perioade lungi de timp.”

La un moment dat s-a spus că o bucată de șrapnel ar fi secționat penisul lui Hitler în timpul Bătăliei de pe Somme, în timpul Primului Război Mondial.

Mai este și Celebrul marș britanic – Colonel Bogey, adaptat în 1939, special pentru a ridica moralul populației în perioada războiului: ”Hitler are un singur coi, Goring are două, dar foarte mici, Himmler cam tot așa, dar bătrânul Goebbels, săracul, nu are coaie deloc”.

Lipsa virilității nu l-a împiedicat însă pe Hitler să fie adorat de femei. Un departament întreg, înființat în perioada de ascensiune a liderului nazist, se ocupa cu gestionarea scrisorilor primite de Hitler de la femeile care se declarau atrase sexual de dictator.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net