DOCUMENTAR INCREDIBIL: Cinci adolescenţi Amish o iau razna în Anglia! VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După ce au fost puşi să muncească pământul de la vârsta de trei ani, nu poţi învinovăţi aceşti copii pentru că se distrează un pic.

Ei au fost filmaţi când şi-au părăsit comunitatea din Statele Unite pentru a petrece patru săptămâni în Marea Britanie.

Camerele i-au filmat pe tineri în timp ce se rugau cu familiile lor înainte de plecare, zburând cu avionul pentru prima dată, minunându-se la luminile din Londra (prima capitală în care au fost vreodată) şi ducându-se la mare cu o formaţie rock, informează dailymail.co.uk

Grupul s-a dus în cluburi, a devenit prieten cu o formaţie de indie şi s-au dus la ţară, unde au interacţionat cu nişte aristocraţi britanici.

simeon stalpnicul png

Toţi cinci au venit în Marea Britanie ca parte a unei tradiţii Amish pe nume rumspringa (un fel de «umblând creanga») - în care li se dă posibilitatea să vadă lumea înainte să fie botezaţi în biserică, la împlinirea vârstei de 16 ani.

Aşadar, în această perioadă de un an ei au voie să facă tot felul de lucruri care le sunt în mod normal interzise: să poarte haine normale, să folosească electricitatea, maşinile, televizorul şi chiar să fumeze şi să bea cu oameni din afara lumii lor.

Filmul, este realizat de National Geographic şi puteţi să-i vedeţi pe cei cinci puşti în VIDEO de mai jos.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net