Un cuplu a fost acuzat că şi-a abuzat copilul după ce doctorii nu au reuşit să-şi dea seama că «rănile» micuţului au fost cauzate de o boală genetică.


Ambii părinţi au fost arestaţi şi li s-a interzis să-şi mai vadă copiii nesupraveghiaţi timp de 18 luni, înainte ca nevinovăţia să le fie scoasă la iveală.

Amy Garland a spus că ea şi partenerul ei au fost trataţi ca şi criminalii în momentul în care şi-au dus fiul de şase săptămâni la spital, pentru că era bolnav.

În urma radiografiei s-a observat că micuţul avea opt fracturi la mâini şi la picioare, iar serviciile sociale au intervenit imediat, informează dailymail.co.uk.

Boala genetică de care suferă micuţul previne producerea de colagen, fapt care face oasele fragile. Cei care suferă de această condiţie îşi pot rupe oasele în urma unei îmbrăţişări sau chiar în somn.

În fiecare an se nasc între 40 şi 60 de bebeluşi cu această boală.

«Judecătorul nu vroia să mă separe de Harrison pentru că alăptam. Eram supraveghiaţi 24 de ore din 24 şi erau camere de filmat peste tot. Mă simţeam ca la puşcărie», îşi aduce aminte Amy.

Fetiţa cuplului a fost dată în îngrijirea bunicului, iar din cauza stresului creat în familie, cei doi părinţi s-au despărţit la două luni după incident.

În prezent, după ce a fost corect diagnosticat, copilul s-a întors în sânul familiei, alături de surioara lui.

Din rubrica EXTERNE citeşte şi:

Savanţii vor să devieze un asteroid pentru a salva Terra în viitor

Doi bărbaţi au ajuns la puşcărie pentru că au incitat la revolte pe Facebook!

Barack Obama, îngropat într-o mare de copii

 
 
Loading...
Citeste tot despre: