Ea este amanta preşedintelui francez

Ultima actualizare:

    Julie Gayet (41 de ani)
Julie Gayet (41 de ani)

Bombă! Preşedintele francez François Hollande se iubeşte în secret cu actriţa Julie Gayet, potrivit revistei „Closer”. Cei doi au o relaţie amoroasă din ianuarie 2013.

Zvonurile potrivit cărora preşedintele francez François Hollande (59 de ani) are o relaţie amoroasă cu actriţa de comedie Julie Gayet (41 de ani) au pornit încă din ianuarie 2013. Revista „Closer" a dat în vileag relaţia celor doi, publicând o serie de fotografii despre relaţia primului om al Franţei cu actriţa. Se pare că, în jurul Anului Nou, François Hollande, cu o şapcă pe cap, plecă pe scuter pentru a se întâlni cu Julie în apartamentul său, în care preşedintele îşi petrece, de obicei, noaptea.

Are o relaţie cu jurnalista Valérie Trierweiler (48 de ani)

simeon stalpnicul png

Şeful statului este însoţit de o singură gardă de corp care păzeşte secretul acestor întâlniri cu amanta şi-i aduce lui Julie chiar şi croasante. Oficial, acesta are o iubită din 2007, pe jurnalista Valérie Trierweiler (48 de ani), după ce vreme de 30 de ani a trăit alături de fosta candidată la prezidenţiale Ségolène Royal (60 de ani), cu care are patru copii: Thomas ( născut în 1984), Clémence (născută în 1985), Julien (născută în 1987) şi Flora (născută în 1992).

Şi Barack Obama e acuzat de infidelitate

Mariajul preşedintelui american Barack Obama (52 de ani), cu Michelle (50 de ani) se află în pericol, iar Prima Doamnă a cerut deja divorţul. Se pare că aceasta s-a săturat de infidelităţile soţului ei, care au fost acoperite în nenumărate rânduri de Serviciile Secrete ale SUA, potrivit „National Enquirer".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net