Afaceristul Max Delmege a devenit tată la 75 de ani! Suma colosală pe care a investit-o în tratamente de fertilitate

Ultima actualizare:
S-au căsătorit în 2015
S-au căsătorit în 2015

De necrezut! Magnatul Max Delmege şi soţia lui şi-au dorit atât de mult să aibă copii, încât au cheltuit o mulţime de bani pentru asta. 6 ani s-au chinuit să devină părinţi.

Povestea lor a uimit întreaga lume! Multimilionarul Max Delmege, de 75 de ani, şi soţia lui, Samantha, de 36 de ani, fostă asistentă medicală, au devenit recent părinţii unui băieţel şi ai unei fetiţe, fraţi gemeni, după încercări disperate. Omul de afaceri din Queensland, stat din nord-estul Australiei, a ”spart” 100.000 de dolari (echivalentul a circa 397.335 de lei) pentru împlinirea visului lor de a deveni părinţi. 

Gemenii s-au  născut prin  cezariană
Gemenii s-au născut prin cezariană

Magnatul are multe milioane de dolari în conturi, dar vrea să ţină la secret care e adevărata sa avere. Faptul că, în urmă cu 3 ani, a dat 15 milioane de dolari ca să salveze un club de rugby, arată însă că are mulţi bani. Aşa că nu a fost o problemă suma mare cheltuită pentru a avea copii. Mai impresionant e cât de mult chin a trebuit să îndure alături de soţia sa până ce gemenii mult doriţi au venit pe lume. Samantha a făcut nenumărate tratamente, i s-au făcut sute de injecţii pe parcursul celor şase ani în care a fost supusă la 23 de fertilizări artificiale eşuate, medicii recoltându-i 168 de ovule.

Ar fi continuat la nesfârşit tentativele de a deveni părinţi

În acest timp, ea a pierdut 5 sarcini. Însă nu a abandonat nici o clipă dorinţa de a deveni mama copiilor lui Delmege. Şi sarcina care a dat roade a fost ”oribilă”. După ce medicii au fecundat ovulele ei cu sperma soţului, au creat embrionii prin fertilizare artificială şi i i-au introdus în uter, ea a avut trei luni de chin şi dureri.


    Gemenii s-au  născut prin  cezariană
Gemenii s-au născut prin cezariană

I s-au făcut numeroase tratamente ca să nu mai piardă sarcina. Şi minunea în sfârşit s-a întâmplat. Micuţii Tommy Steven Maxwell Delmege şi Lexie Rita Delmege s-au născut, prin cezariană, în ziua de 4 ianuarie. Băieţelul a cântărit 633 de grame şi fetiţa 629 de grame la naştere. Dar amândoi sunt bine, nu au avut nevoie de oxigen, tolerează hrana. Max Delmege şi Samantha s-au căsătorit în 2015, iar acum spun că sunt mai fericiţi ca niciodată. Zic că ar fi continuat la nesfârşit tentativele de a deveni părinţi.

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net