Un om al străzii din Cehia a fost numit cel mai murdar bărbat din Europa.


Ludvik Dolezal, în vârstă de 58 de ani, doarme într-un morman de cenuşă şi arde orice găseşte pentru "a-şi face patul" în fiecare seara.

Bărbatul, căruia i se spune "dracul din basme", a povestit că a ars tot ce a avut, iar oamenii îi mai aduc diverse obiecte pentru foc.

"În fiecare noapte, mă întind în cenuşă fierbinte. Arat oribil acum. Aveam de toate - pătură, saltea, jachetă, cizme - dar a trebuit să ard tot pentru că nu mai aveam cu ce să fac focul. Oamenii îmi aduc cauciuri vechi şi alte chestii", a povestit Ludvik pentru dailymail.co.uk.

CLIIMA20140429_0062_1.jpg

Bărbatul locuieşte într-o fabrică abandonată

Bărbatul, care trăieşte într-o fabrică abandonată, suferă probabil de o boală care îl face să creadă că e trebuie să stea în foc şi cenuşă. În ciuda frigului din oraşul natal, Novy Bydzov, Ludvik stă doar într-un pulovăr înnegrit din cauza cenuşei.

CLIIMA20140429_0063_1.jpg

Bărbatul locuieşte într-o fabrică abandonată

El primeşte un ajutor social de aproape 450 de lei din partea Guvernului ceh, însă oficialii nu îi dau toţi banii o dată ca să nu îi ardă.În schimb, ei dau banii unui magazin local unde Ludvik se duce zilnic să ia mâncare. Acolo, el poate cheltui în jur de 20 de lei, care e suficient pentru nevoile zilnice.

 
 
Loading...