Eşti avocat? Eşti as în pat!

Ultima actualizare:

    Ce meserie ai, să-ţi spun cât de bun eşti la pat!
Ce meserie ai, să-ţi spun cât de bun eşti la pat!

Căutaţi o viaţă sexuală picantă? Atunci nu vă cuplaţi cu contabilii plicticoşi! Mai bine puneţi ochii pe un avocat sau un comerciant. Este concluzia la care au ajuns recent cercetătorii din Australia.

Slujba pe care o are o persoană spune multe despre aceasta, potrivit rezultatelor celui mai amplu studiu despre sex realizat recent în Australia. Cercetătorii au chestionat 17.000 de oameni care au dat informaţii detaliate despre comportamentul lor în dormitor.

Analizând răspunsurile acestora, ei au ajuns la statistici surprinzătoare. Astfel, s-a ajuns la concluzia că ar exista o legătură între meseria unei persoane şi performanţele sale sexuale. Iată mai jos rezultatele.

- Contabilii şi cei care lucrează în domeniul financiar sunt catastrofe în pat. Mereu pe fugă şi cu gândul la cifre, raporturile lor sexuale nu durează decât câteva minute.

- Lucrătorii în construcţii sunt foarte obosiţi şi au mai degrabă o viaţă sexuală lipsită de fantezii şi picanterii.

- Comercianţii sunt ahtiaţi după partide de sex picante. De obicei spun minciuni în privinţa vârstei lor şi nu se dau în lături de la sex în trei.

- Avocaţii sunt "aşi" în pat. Mereu eleganţi, ei au grijă de viaţa lor şi le place să facă bine orice, inclusiv în privinţa vieţii intime.

- Profesorii, medicii şi alte categorii de intelectuali abia au timp să se gândească la sex de două ori pe săptămână. Sunt mai preocupaţi de carieră decât de sex.

- Lucrătorii în domeniul IT şi telecomunicaţii nu sunt satisfăcuţi în dormitor, dar acest lucru se întâmplă chiar din vina lor. Pun mai mult accent pe muncă decât pe plăceri.

- Şoferii şi alte categorii de muncitori vorbesc "picant" în dormitor şi sunt experimentaţi la sex şi fantezii sexuale, mai ales în ceea ce îi priveşte pe transportatori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net