Fiica Regelui Mihai recunoaşte că a organizat lupte de cocoşi

Ultima actualizare:

    Principesa Irina,  cea de-a treia fiică  a Regelui Mihai  şi a Reginei Ana,  şi soţul său, John  Wesley Walker,  riscă 15 ani de  închisoare
Principesa Irina, cea de-a treia fiică a Regelui Mihai şi a Reginei Ana, şi soţul său, John Wesley Walker, riscă 15 ani de închisoare

Arestarea celei de-a treia fiice a Regelui Mihai, în august 2013, a şocat o lume întreagă. Principesa Irina şi soţul ei american sunt acuzaţi că au organizat lupte ilegale de cocoşi, iar, la procesul din iulie, cei doi vor pleda vinovat.

În 16 iulie, soţii Irina (61 de ani) şi John Wesley Walker (68 de ani) vor fi audiaţi în procesul în care sunt acuzaţi de organizarea de lupte ilegale cu animale, complot pentru încălcarea actului privind bunăstarea animalelor şi administrarea ilegală a unor jocuri de noroc.

Potrivit procurorului federal Stephen Peifer, fiica Regelui Mihai şi soţul ei vor pleda vinovat la şedinţa de judecată care se va desfăşura în Portland, ambii schimbându-şi modul de a pleda, anunţă Associated Press.

Totuşi, Peifer a refuzat să comenteze pe tema unei posibile înţelegeri în schimbul recunoaşterii vinovăţiei. Autorităţile americane spun că cei doi au organizat cel puţin zece lupte de cocoşi, în perioada aprilie 2012 - aprilie 2013, la ferma lor din Irrigon, la est de Portland. Cocoşii aveau ataşate cuţite de picioare, iar spectatorilor li se cereau bani pentru intrare şi li se vindea mâncare şi băutură, potrivit rechizitoriului. Luptele ar fi adus profituri de 2.000 de dolari pe zi. Trebuie spus că pedeapsa maximă pentru fiecare dintre acuzaţiile care li se aduc soţiilor Walker este de 5 ani de închisoare şi o amendă de 250.000 de dolari.

Click! a scris pe larg despre scandalul în care e implicată fiica regelui. Irina şi John Walker au fost filmaţi de agenţi sub acoperire, în timpul partidelor de lupte cu cocoşi. Principesa lucra la snack-bar, unde vindea bere şi taco.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net