Misterul morţii fiului lui Sylvester Stallone se adânceşte. Sage, în vârstă de 36 de ani, era plin de viaţă şi abia aştepta să se însoare duminică, aşa că nu se poate înţelege de ce a luat cu pumnul antidepresive.


S-au făcut numeroase speculaţii că regizorul şi producătorul Sage Stallone suferea de depresie şi că ar fi avut probleme financiare.

Prietenul lui, George Braunstein, infirmă aceste zvonuri, subliniind că nu obişnuia să ia calmante şi să bea alcool. El spune că, de fapt, fiul lui Stallone era nerăbdător să se însoare în Las Vegas cu aleasa inimii, al cărei nume a refuzat să-l dezvăluie.

"Glumeam despre cum va trebui să-şi schimbe viaţa ca bărbat însurat", a mărturisit acesta. Trupul neînsufleţit al lui Sage a fost descoperit vineri, cu două zile înainte de nuntă, în camera sa, înconjurat de cutii de bere şi flacoane de medicamente.

Stallone și Sage, în filmul “Rocky V”


Anchetatorii cred că a murit din cauza unei supradoze de pilule, dar se aşteaptă rezultatele autopsiei. Adevăratele motive pentru care a îngurgitat medicamentele e posibil însă să le ducă în mormânt.

"Sage nu ieşea cu zilele din camera în care se găseau două sertare uriaşe cu medicamente, mâncare şi mucuri de ţigări în prostie, ce duhneau îngrozitor. Menajera nu avea voie nici măcar să-i bată la uşă, ca să nu-i deranjeze lecturile despre istoria filmului. Era o enciclopedie vie în materie de cinema", a dezvăluit Braunstein.

Mai are 3 fete din căsnicia actuală


Sylvester Stallone (66 de ani) a mărturisit că este devastat din cauza pierderii fiului. "Este primul meu copil, centrul universului pentru mine", a spus starul, adăugând că Sage era foarte talentat şi a jucat alături de el în "Rocky V".

Starul a cerut compasiune şi pentru mama acestuia, Sacha Czack, prima sa soţie, care i-a mai dăruit un fiu, Seargeoh (33 de ani), autist. De altfel, după naşterea lui Seargeoh, căsnicia lor a eşuat. Stallone mai are 3 fiice cu actuala soţie, fotomodelul Jennifer Flavin: Sophia (16 ani), Sistine (14 ani) şi Scarlet (10 ani).


 
 
Loading...
Citeste tot despre: