A fost îngropat de o lună, dar familia a ţinut totul secret. Moartea misterioasă a unui miliardar

Ultima actualizare:

    Berthold Albrecht era extrem de discret în ceea ce priveşte viaţa sa privată.
Berthold Albrecht era extrem de discret în ceea ce priveşte viaţa sa privată.

A murit şi a fost îngropat de familie în urmă cu o lună, dar decesul său a ieşit la iveală abia după ce a fost publicat în presa din Germania un necrolog la mica publicitate. Berthold Albrecht era fiul co-fondatorului lanţului de supermarketuri Aldi şi unul dintre cei mai bogaţi germani, cu o avere estimată la 14 miliarde de euro.

Familia Albrecht a ţinut secretă moartea lui, iar în anunţul mortuar nu se fac multe precizări, cu excepţia obişnuitelor formulări "a fost o persoană extrem de generoasă, un soţ şi tată exemplar". Cert este că Berthold (58 de ani), tată a cinci copii, a fost înmormântat în oraşul natal, Essen. Nici cauza morţii nu este cunoscută.

Berthold Albrecht era membru în consiliul de administraţie al grupului Aldi Nord, care deţine şi lanţul american de magazine Trader Joe's.

Aldi (prescurtare de la Albrecht Discount) a fost fondat după primul război mondial de fraţii Theo şi Karl Albrecht, transformând magazinul iniţial într-unul dintre marile lanţuri de supermarketuri din Europa. În anii 1960 compania a fost divizată în Aldi Nord şi Aldi Sud.

Berthold, fiul lui Theo, a preluat controlul jumătăţii de nord a companiei împreună cu fratele său, Theo junior. Amândoi aveau o avere estimată la 14 miliarde de euro.

Karl Albrecht (92 de ani) încă mai trăieşte şi conduce Aldi Sud, având o avere estimată de Forbes la 22,5 miliarde de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net