A fost ucisă de Coca-Cola: «Bea câte opt litri pe zi»

Ultima actualizare:

    Coca-Cola a anunţat retragerea a 22.000 de seturi de pahare (Foto: Arhivă)
Coca-Cola a anunţat retragerea a 22.000 de seturi de pahare (Foto: Arhivă)

Natasha Harris, o femeie de 30 de ani din Noua Zeelandă, a murit din cauza dependenţei de băutura răcoritoare Coca Cola.

Soţul femeii mărturiseşte că aceasta obişnuia să consume şi câte opt litri de Cola pe zi, iar dacă nu avea "drogul" la îndemână "îşi pierdea pur şi simplu minţile".

"Cumpăram 4 sticle de 2.5 litri de Cola în fiecare zi pentru Natasha. Primul lucru pe care îl făcea dimineaţa era să bea Cola şi îşi încheia ziua cu un pahar de Cola, după ce se urca în pat. Nu m-am gândit niciodată că ar putea să îi facă rău. E ca şi cum ai bea apă. Nu m-am gândit că o băutură te poate ucide. A băut o grămadă de Coca-Cola în ultimii şapte sau opt ani", a spus Christopher Hodgkinson, partenerul femeii.

În ultimele săptămâni de viaţă, Natasha, ce avea opt copii, se simţea din ce în ce mai rău, vomita zilnic şi avea o stare permanentă de oboseală, dar acest lucru nu a făcut-o să renunţe băutura ei preferată, scrie mirror.co.uk.

Dan Morin, unul dintre medicii care au examinat-o , susţine că femeia suferea de "hipokalemie" (o lipsă acută de potasiu), fiind cunoscut faptul că băutura energizantă Coca Cola scoate potasiul din sânge.

Medicii cred că motivul morţii ar putea şi o disfuncţie cardiacă, dar şi faptul că, din cauza consumului exagerat de Cola, ea avea probleme foarte mari cu ficatul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net