Prinţul George al Marii Britanii a fost cel mai aşteptat copil al anului trecut, iar fiecare apariţie a micului moştenitor e un prilej de bucurie pentru milioane de admiratori ai familiei regale. Recent, prinţul a pozat alături de mama şi tatăl său, în mod oficial, pentru prima oară în ultimele cinci luni.


Cu ochii căptrui ca ai lui Kate Middleton şi părul blond ca al Prinţului William, micuţul George seamănă izbitor cu tatăl său. Zâmbăreţ şi foarte atent la câinele familiei, prinţul a crecut foarte mult de la ultima apariţie publică şi este un bebeluş cu adevărat adorabil.

CLIIMA20140330_0014_1.jpg

Kate, William şi fiul lor, George, la Palatul Kensington (foto: Guliver/Getty)

Imaginea a fost surprinsă acum două săptămâni, de acelaşi fotograf care s-a ocupat de pozele de la botezul prinţului din octombrie. Fotografia a fost făcută la una dintre ferestrele Apartamentului 1A al Palatului Kensington, noua casă a lui William şi a lui Kate.

Surse de la Palatul Kensington au declarat că portretul de familie a apărut în presă ca anticipare a interesului media faţă de familia regală în săptămânile următoare, odată cu începerea turului în Australia şi Noua Zeelandă.

 
 
Loading...