FOTO Ele sunt cele mai bogate 7 femei din lume, în funcţie de regiunea geografică

Ultima actualizare:
Christy Walton, este cea mai bogată femeie din lume
Christy Walton, este cea mai bogată femeie din lume

286 de femei ce reprezintă aproximativ 12 % din numărul miliardarilor la nivel mondial, 2.325, totalizează o avere de 930 de miliarde de dolari.

Din cele aproape 300 de femei miliardar, doar 17% dintre acestea şi-au câştigat singure averea, potrivit CNN. Cele mai multe femei miliardar sunt în Statele Uniteşi au o medie de vârstă de 61 de ani. În America de Nord, cea mai bogată femeie este Christy Walton a moştenit averea soţului după moartea acestuia, John Walton, fiul fondatorului Walmart, Sam Walton. Ea are o avere estimată de 37.9 miliarde de dolari şi este şi cea mai bogata femeie din lume. Statele Unite au cel mai mare număr de rezidenţi miliardari, 609 dintre ei trăiesc aici.

Liliane Bettencourt este moştenitoarea imperiului L`Oreal
Liliane Bettencourt este moştenitoarea imperiului L`Oreal

În Europa cea mai bogată femeie de pe listă este moştenitoarea L`Oreal, Liliane Bettencourt, femeia care a împlinit 92 de ani. Aceasta şi-a început ucenicia la compania de cosmetice a tatălui său, iar acum are o avere de 31.3 miliarde de dolari.


    Liliane Bettencourt este moştenitoarea imperiului L`OrealFoto Getty
Liliane Bettencourt este moştenitoarea imperiului L`OrealFoto Getty

În zona australo-asiatică, Gina Rinehart este cea mai bogată femeie din zonă şi este moştenitoarea unor afaceri în domeniul minier. Ea a fost supranumită de Forbes "regina comerţului cu minereu de fier". În America Latină fiicele miliardarului mexican Carlos Slim, Vanessa, Maria şi Johanna sunt cele mai bogate cu câte aproximativ 6.3 miliarde de dolari de fiecare. În Asia Yang Huiyan este la 33 de ani cea mai tânără femeie din top şi cea mai bogată din această zonă geografică. Ea are 6.3 miliarde de dolari după ce a primit 70% din acţiunile companiei imobiliare chineze Country Garden, potrivit digi24.ro.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net