FOTO Fotomodele, maşini de lux şi colecţii de arme. Cum arată viaţa unui jucător de poker multimilionar

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un jucător de poker multimionar a devenit cunoscut drept un adevărat playboy după ce a postat o serie de fotografii care surprind viaţa lui extravagantă.

Dan Bilzerian din Los Angeles a ajuns să strângă peste 100 de milioane de dolari, majoritatea din jocuri de noroc. Bărbatul de 32 de ani are peste 100.000 de prieteni pe Instagram şi toţi î

Într-una dintre fotografii, o blondă topless apare lângă o focă într-o piscină. „Un prieten chiar a adus o focă şi a pus-o în piscină", a scris Dan lângă.

simeon stalpnicul png

Maşinile de lux şi armele sunt şi ele la ordinea zilei pentru multimionar. Americanul are mai multe automobile foarte scumpe, iar într-una dintre poze, Dan îşi expune colecţia de puşti şi pistoale.

simeon stalpnicul png

"Cea mai mare teamă a mea e că cineva o să îmi intre în casă şi nu o să pot decide cu ce armă să îl împuşc", este mesajul care însoţeşte imaginea cu o duzină de arme.

simeon stalpnicul png

Dan a descoperit pasiunea pentru poker în timpul facultăţii.

"Am rămas falit în anul doi de facultate, mi-am jucat toţi banii, am vândut nişte arme, am făcut 10.000 de dolari, m-am dus în Vegas, am făcut 187.000 de dolari şi m-am întors la şcoală", a povestit el într-un interviu.

simeon stalpnicul png

De atunci, Dan a câştigat mai multe turnee de poker, printre care World Series of Poker din 2009. Mai mult, americanul este co-fondatorul unui site de poker, Victory Poker.

Dan apare mereu înconjurat de fete

simeon stalpnicul png

Dar stilul de viaţă şi-a pus amprenta asupra sănătăţii. După o excursie de patru zile în care a făcut mult snowboarding şi nu a dormit deloc, Dan, care avea pe atunci 25 de ani, a făcut un atac de cord.

simeon stalpnicul png

În august 2011, după mai mult zboruri între Maui şi Las Vegas pentru turnee de poker, Dan a făcut un embolism pulmonar.

Din fericire, bărbatul a trecut peste problem de sănătate şi, deşi pare un băiat rău, vrea să îşi schimbe imagimea: s-a implicat în numeroase acţiuni caritabile şi a donat bani victimelor dezastrelor naturale şi persoanelor cu dizabilităţi.

Una dintre maşinile lui, după un accident

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net