FOTO Iubitorii de animale, scandalizaţi! Se fotografiază cu animalele vânate de ea în Africa

Ultima actualizare:

    Tânăra a scandalizat iubitorii de animale de pretutindeniFoto: Facebook
Tânăra a scandalizat iubitorii de animale de pretutindeniFoto: Facebook

Iubitorii de animale din întreaga lume sunt socaţi din cauza unei fete din Texas care s-a fotografiat cu mai multe animale pe care le-a vânat chiar ea.

Kendall Jones, în vârstă de 19 ani, susţine că fotografiile în care apare cu diverse animale moarte sunt o dovadă a talentului ei de vânător.

Dar multă lume e scandalizată de gestul adolescentei: criticii ei spun că fata e depravată şi nebună pentru că ucide specii rare şi se mândreşte cu asta pe Facebook.

Mai mult, o petiţie prin care se încearcă interzicerea imaginilor pe site-ul de socializare a adunat peste 40.000 de semnături în doar o săptămână.

Kendall, în schimb, susţine că face ce e în interesul rezervaţiilor, unde nu mai e suficient spaţiu nici pentru animale precum leii sau elefanţii.

"E important ca populaţia de lei masculi să fie ţinută sub control în zone ca aceasta. Fondurile obţinute în urma unei vânători ca aceasta se duc guvernului, pe de o parte, şi proprietarilor rezervaţiei pe de altă parte, pentru a-i ajuta să crească lei încontinuare", a spus fata.

În imagini, Kendall apare timp ce ia în braţe un leopard mort şi zâmbind în timp ce stă lângă un elefant ucis de ea.

Dar o fotografie în care apare lângă un rinocer dintre specie pe cale de dispariţie i-a revolatat pe cei mai mulţi. Însă fata susţine că animalul respectiv e viu.

"Veterinarul i-a luat nişte sânge, monstre de ADN, i-a tratat un picior rănit şi i-a dat antibiotice. Mă bucur că pot face parte din acest program de conservare a speciilor", a scris Kendall, pe contul său personal.

Cu toate acestea, tot tânăra s-a lăudat că a ucid un rinocer alb, specie rară, din care mai există doar 20.000 de exemplare. Din această cauză, critici ei susţin că fata nu e preocupată de conservarea speciilor şi a mediului, ci doar vrea să devină faimoasă. Ei mai cer ca adolescenta să nu mai fie primită în Africa.

"Kendall Jones e un vânător american care a intrat pe teritoriul Africii şi a vânat animalele sălbatice. Ea a declarat în repetate rânduri că vrea să aibă o emisiune de vânătoare şi se foloseşte de animalele respective pentru a-şi atinge scopul", spune o altă petiţie împotriva fetei.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net