FOTO: Premoniţia directorului de la Charlie Hebdo, ucis în atentantul din Paris

Ultima actualizare:
Ultima caricatură a lui Charb
Ultima caricatură a lui Charb

Sediul ziarului satiric Charlie Hebdo din Paris a fost vizat miercuri (7 ianuarie) de un atac cu arme automate, comis de persoane mascate. 12 persoane şi-au pierdut viaţa, printre care şi Stephane Charbonnier, cunoscut drept Charb, directorul săptămânalului.

Charb a avut o premoniţie cutremurătoare înainte de a muri. El a realizat un desen pentru ultimul număr al revistei, care se referea la un posibil atentat terorist comis până la sfârşitul lunii, potrivit lalibre.be. 


    Ultima caricatură a lui Charb Foto: Twitter
Ultima caricatură a lui Charb Foto: Twitter

„Încă nu au fost atentate în Franţa. Aşteptaţi! Au până la sfârşitul lunii ianuarie pentru a-şi prezenta urările", este textul ce apare în caricatură. 

Charb avea 47 de ani şi era directorul săptămânalului din 2009. El a fost ameninţat în repetate rânduri pentru desenele sale controversate şi era mereu însoţit de un ofiţer de poliţie, care a fost şi el ucis în atentat. 

Mai multe persoane au fost ucise la sediul revistei Charlie Hebdo aflat pe Rue Serpollet nr.26, celebră după ce în 2012 au publicat un desen satiric la adresa lui Mohammed. Potrivit agenţiilor de presă, 11 persoane au fost ucise în sediul revistei franceze Charlie Hebdo, după ce un grup de bărbaţi mascaţi şi înarmaţi au pătruns în sediul din Paris.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net