Gărzile de corp ale prințului Charles, îngrijorate pentru securitatea sa

Ultima actualizare:

    Prințul Charles vrea să fie cât mai bine apărat
Prințul Charles vrea să fie cât mai bine apărat

Gărzile de corp ale prințului Charles sunt îngrijorate pentru securitatea sa. Nu vor mai avea dreptul să folosească armele de foc când îl protejează, ci doar tasere.

Gărzile de corp ale prințului Charles (71 de ani) sunt îngrijorate pentru securitatea sa, potrvit ”Express”. Nu vor mai avea dreptul să folosească armele de foc când îl protejează, ci doar tasere. Taserele sunt dispozitive electronice ce permit asigurarea liniștii publice de către forțele de ordine. Aceste aparate funcționează pe principiul unui pistol obișnuit, cu particularitatea că nu utilizează gloanțe, ci un șoc electric paralizant. Gărzile de corp susțin că joacă ”ruleta rusească”, dacă nu au arme de foc. Acestea critică decizia înalților responsabili din poliție de a reduce costurile de securitate pentru persoanele importante. Prințul Charles și fiul lui, prințul William, vor să fie protejați cât mai bine posibil.

Prinţul Charles împlineşte 70 de ani. Iată 7 lucruri pe care nu le ştiai despre viitorul rege englez

Știați că Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles au și sânge românesc? Cine era stră-străbunica lor

Prințul are peste 100 de angajați

Prințul Charles are peste o sută de angajaţi, între care şi patru valeţi, care îl ajută să se schimbe de cinci ori pe zi, potrivit cărții ”Prinţul rebel: Charles”, scrisă de jurnalistul de investigaţii Tom Bower. Când pleacă dintr-una din cele şase case ale sale, viitorul rege al Marii Britanii îşi ia întotdeauna cu el majordomul, bucătarul, secretarul personal, un dactilograf şi bodyguarzi. Poliţistul lui personal este de asemenea prezent între angajaţii permanenţi, purtând după el un termos cu un amestec de Martini pe care îl toarnă într-o sticlă specială. Prinţul mai are angajaţi patru grădinari pentru a smulge buruienile de pe proprietatea sa din Highgrove. Nu acceptă sub nici o formă folosirea pesticidelor. A angajat un pensionar indian care are sarcina să îndepărteze melcii de pe plante în timpul nopţii. Gărzile de corp ale prințului Charles sunt îngrijorate pentru securitatea acestuia.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net