Hai la şcoala care te învaţă să agăţi milionari! Seminariile au loc în "cuiburile pierzaniei"

Ultima actualizare:

    Dacă vrei să pui mâna pe banii lui, trebuie să-i intri pe sub pieleFoto Shutterstock
Dacă vrei să pui mâna pe banii lui, trebuie să-i intri pe sub pieleFoto Shutterstock

Nici agăţatul bogătaşilor nu mai este ce a fost! În New York s-a deschis recent o universitate care le învaţă pe tinerele de peste 20 de ani cum să pună mâna pe un bogătaş bătrân şi putred de bogat.

Ideea i-a aparţinut lui Alan Schneider, un milionar excentric care s-a îmbogăţit dintr-un site de matrimoniale. El a angajat-o pe una dintre cele mai bine cotate profesoare de sex şi consultanţă pe probleme de cuplu, Carla Albonia, şi o armată de sociologi, psihologi, profesori de teatru şi foste escorte. „Facultatea vine să le înveţe pe tinere să ştie să se folosească de tot ce ţine de manipulare prin sex, înţelegerea celuilalt, adaptare în societate, jocul de roluri în funcţie de situaţie şi strategii de convingere şi negociere. În plus, le oferim fetelor care se înscriu la cursuri posibilitatea de a beneficia de reduceri la intervenţiile chirurgicale plastice şi cursuri de machiaj”, a declarat Schneider pentru NYPost.

Tinerele au parte de seminarii în cluburile de noapte din Manhattan, lecţii de bune maniere în localurile de lux şi intră în contact direct cu înalta societate americană. Tinerele cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani plătesc între 15.000 şi 25.000 de dolari pe doi ani de cursuri şi la sfârşitul facultăţii primesc inclusiv o licenţă.

5 sfaturi să cucereşti un bogătaş

Fii educată – bogătaşilor le plac tinerele sofisticate, care au cunoştinţe temeinice de managementFii sexy – machiajul, hainele şi atitudinea sunt ingredientele care dau clasă frumuseţii taleNu ceda din prima! – bogătaşilor le place competiţia. Ţine-i în joc şi îţi vor cădea în plasă!Arată-le că nu te interesează banii lor – lasă impresia că tu plăteşti totul şi fă-le cadouri. Vei primi de 100 de ori mai mult înapoiNu te îndrăgosti – o curtezană adevărată nu devine victima vânatului ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net