«Hai să-ţi fac un portret cu penisul»

Ultima actualizare:

    Tim Patch
Tim Patch

Spre deosebire de restul pictorilor, „Pricasso”, nu renunţă niciodată la „pensula” lui.

Până nu demult un ilustru necunoscut, Tim Patch, australianul de 62 de ani a devenit celebru pentru tablourile sale pe care le realizează cu penisul. Presa de la Sydney l-a supranumit „Pricasso", de la cuvântul prick, care în limbă engleză înseamnă penis.

Patch s-a lansat la o petrecere de Crăciun în 2005, când şi-a dezvăluit pentru prima dată tehnică, la cererea unui prieten. El a declarat pentru ziarul Sydney Morning Herald că obişnuieşte să-şi înregistreze video momentele creatoare, pentru că lumea nu-l crede. În afară de portrete, Patch desenează peisaje şi nuduri de femei.

“Pricasso” face tot felul de tablouri, dar este specializat pe portrete

simeon stalpnicul png

„Înmoi penisul în vopsea şi o aplic apoi pe pânză", îşi explică el arta. Pentru scurt timp, Patch a desenat pe hârtie, din cauza că pânză devenise prea dură pentru „pensula2 sa.

Pentru a se proteja, el foloseşte numai acuarelă. Sâmbătă, Patch a făcut senzaţie la inaugurarea Sexpo, la Sydney, acceptând să picteze fără perdea în faţa publicului.

Vinde cu 150 € tabloul

Cu toate că cere 150 de euro (660 de lei) pentru un tablou, Patch, tatăl a patru copii, recunoaşte că nu a început să câştige suficient pentru a se întreţine.

Prin urmare, el îşi completează veniturile lucrând în construcţii. Patch s-a specializat în tâmplărie după ce a fost respins la un curs de artă. 

image
image
image
image
image
image
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net