O femeie i-a tăiat de două ori penisul soţului după ce a aflat că o înşela.


Conform mirror.co.uk, Fan Lung, tată a cinci copii, i-a trimis un email neobrăzat amantei de pe telefonul soţiei. Însă bărbatul de 32 de ani a uitat să se delogheze de pe contul de mail, iar soţia, Feng (30 de ani), a descoperit mesajul.

Asta a făcut-o pe femeie să îşi iasă din fire. Ea a luat o pereche de foarfece şi a dat buzna peste soţul infidel, care dormea. Fără să stea pe gânduri, i-a tăiat bărbaţia. 

Fan a fost dus la spital, iar medicii au cusut la loc organul. 

Femeia nu s-a lăsat însă: ea a intrat în camera de spital şi i-a tăiat din nou penisul bărbatului. 

"Ne-am dat seama că se întâmplă ceva când cineva a venit să ne spună că un bărbat gol bate o femeie în faţa spitalului. Angajaţii s-au grăbit afară şi au văzut un pacient căruia îi curgea sânge pe picioare şi care lovea o femeie. A fost dusă în spital pentru a fi tratată şi aşa am aflat că i-a tăiat penisul", a povestit un anagajat. 

Medicii şi poliţiştii au căutat organul în zonă, dar cred că a fost luat de un animal. Bărbatul a fost operat şi e în afara oricărui pericol. 

Amanta lui Fan, în vârstă de 21 de ani, a venit imediat la spital şi a declarat că nu îi pasă că iubitul şi-a pierdut penisul, ea tot vrea să îl ia de soţ. 

Femeia a fost arestată şi va fi judecată pentru gestul ei.

 
 
Loading...