Imaginea săptămânii cu Regina Elisabeta a II-a! Cum au fost surprinşi membrii Casei Regale a Marii Britanii

Ultima actualizare:

    Regina Elisabetha
Regina Elisabetha

Se pare că pozele „selfie" sunt la modă nu numai printre internauţi, ci şi în rândul familiei Regale a Marii Britanii. Daily Mirror a dat publicităţii o fotografie făcută de Regina Elisabeth a II, în care apare Prinţul William cu soţia şi fiul lui, Kate şi Prinţul George, potrivit site-ului Polkamagazine.com.

În urmă cu câteva zile, publicaţia tabloidă Daily Mirror a dat publicităţii o imagine surprinsă în interiorul aparamentului lui Kate Middleton. În fotografie, ducesa de Cambridge îl ţine în braţe pe prinţul George, având-o lângă ea pe mama ei şi pe sora acesteia.În spatele lor, prinţul william dă dovadă de spontaneitate şi încalcă sobrietatea regală pentru a-i pune urechi de iepuraş reginei Elizabeta a II-a.

Bineînţeles, poza este un fals. Ea a fost realizată de Alison Jackson, care nu este la prima ispravă de acest gen. Artista este cunoscută pentru parodiile cu personalităţi, în care cele cu Familia Regală ocupă un segment special.

În trecut, tânăra a realizat o imagine cu ducesa şi ducele de Cambridge în timp ce făceau baie cu prinţul George.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net