Imagini şocante! Drama unei fetiţe, desfigurată de la Nurofen!

Ultima actualizare:

    Micuţa Macey Marsh a  trecut prin clipe cumplite
Micuţa Macey Marsh a trecut prin clipe cumplite

Este inimaginabil prin ce a trecut această fetiţă. Ce părea a fi o simplă răceală s-a transformat într-un coşmar pentru acest copilaş de doar ani din Marea Britanie care a suferit o reacţie alergică severă după ce i-a fost prescris Nurofen de către medici.

Totul a început în momentul în care părinţii au dus-o pe micuţă la spital pentru investigaţii, timp în care i-a fost administrat Nurofen. La doar câteva ore, fetiţei au început să îi apară pe faţă băşici şi bube pline cu puroi. În urma analizelor efectuate, medicii au constatat că fetiţa , pe nume Macey Marsh suferă de o formă rară de alergie, şi anume Stevens Johnson, în termeni medicali. Ea a supravieţuit în mod miraculos şi a fost la un pas de a-şi pierde şi vederea, potrivit dailymail.co.uk

Fetiţa este copilul toboşarului de la emisiunea "La Măruţă" jpeg

Părinţii fetiţei au declarat că aceasta a stat internată 10 zile la terapie intensivă, datorită erupţiei de pe piele, a ochilor umflaţi şi a rănilor multiple.

simeon stalpnicul png

''Poate dura şi un an de zile ca faţa ei să se vindece complet, dar din fericire a început să reacţioneze la tratament', a dezvăluit mama acesteia.

Sindromul Stevens Johnson este unul extrem de rar. Este cunoscut ca o reacţie la o multitudine de factori declanşatori, cum ar fi infecţii, medicamente sau boli.

image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net