Impresionant: el este noul Freddie Mercury! Ascultă-l şi tu! VIDEO

Ultima actualizare:

Clipul postat de Marc Martel face parte din audiţiile Queen Extravaganza - un eveniment-concurs ce sărbătoreşte 40 de ani de la înfiinţarea trupei.

Mercury, solistul formaţiei, a murit în 1991. Toboşarul Roger Taylor este cel care a organizat evenimentul, iar câştigătorii concursului vor urca alături de el pe scenele din America de Nord pentru a aduce un omagiu trupei.

«Consider că din punct de vedere liric, cântecul este perfect pentru timpurile de acum. E vorba despre un tip care este foarte obosit şi nu poate merge mai departe şi cred că majoritatea oamenilor din America se pot identifica cu asta...eu unul ştiu că pot», explică Marc alegerea sa muzicală.

Martel face parte din trupa Downhere, care a fost formată la un colegiu biblic din Saskatchewan, informează huffingtonpost.ca.

«Muzica noastră poate are un context biblic, dar nu ne este frică de experienţele adevărate - neîncredere, pierdere, durere, tristeţe - vrem să avem parte de toate astea. Repertoriul Queen are de-a face cu toate aceste emoţii şi sentimente şi ador să le cânt muzica pentru că la finalul zilei despre asta este vorba», explică bărbatul.

Noi credem că Marc are un talent adevărat şi sună foarte bine. Voi ce părere aveţi?

Din rubrica EXTERNE citeşte şi:Am scăpat de coşmar! Satelitul a căzut în CanadaBătut şi înjunghiat pentru că a sărit în apărarea unei gravide

De ce nu l-au prins pe Gaddafi?

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net