Incredibil! La 100 de ani de la tragedie, mulţi nu ştiau că Titanicul chiar a existat

Ultima actualizare:

    Titanic
Titanic

În timp ce unii comemorează 100 de la naufragiul Titanicului, alţii de abia acum află că nava şi povestea sunt inspirate dintr-o poveste adevărată. Pe site-ul de socializare Twitter mii de oameni au postat mesaje în care îşi exprimau indignarea vis a vis de faptul că nimeni nu le-a spus că ecranizarea din 1997 cu Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet se bazează pe evenimente reale.

E rău că nu am ştiut că Titanicul a fost real? Întotdeauna am crezut că a fost doar un film", a scris Charlotte Hall, una dintre miile de persoane de pe Twitter care n-a ştiut că filmul din 1997 s-a bazat pe fapte reale.

Titanic 1
Titanic 1

„Nu ştiam că Titanicul a fost real. Credeam că e doar un alt film pe care nu l-am văzut", a notat o altă utilizatoare a Twitter-ului.

Cei care ştiau că filmul Titanic s-a bazat pe fapte reale, s-au au rămas muţi de uimire. "Ignoranţa e uluitoare", a scris unul dintre ei.

titanic 2
titanic 2

Oricum, repricile au fost până la urmă motiv de râs: "Îmi plac cei care au crezut că Titanicul nu a fost un vapor real. Mai multe secrete, şi aisbergul a fost real. Celine Dion e un personaj fictiv".

Titanic s-a scufundat în primele ore ale zilei de 15 aprilie 1912 după ce a lovit un aisberg în timpul călătoriei din Southamton spre New York. Dar pentru mulţi din generaţia tânără, "Titanic" reprezintă doar un alt film în regia lui James Cameron.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net