Îngropaţi de vii în bar

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Zi neagră în Scoţia! 8 persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 14 sunt grav rănite, după ce un elicopter al poliţiei s-a prăbuşit, vineri seara, pe acoperişul barului Clutha din Glasgow.

Ora 22.23. Trupa „Esperanza" a ridicat în picioare întreaga suflare din bar cu muzica sa. Peste 120 de persoane au venit s-o asculte. E o aglomeraţie ca niciodată. Muzica bubuie, iar atmosfera este incendiară.

Elicopterul a căzut ca o stâncă pe clădirea barului

simeon stalpnicul png

Ora 22.25. Un  vuiet apocaliptic, sânge peste tot şi trupuri sfârtecate, prinse sub dărâmături, moloz şi praf gros ce întunecă vederea. Petrecăreţi cu mâini şi feţe sfâşiate se calcă în picioare să iasă afară din local. Solista trupei, Grace Maclean (22 de ani) credea că organizatorii i-au pregătit un moment tehnic special, când s-a auzit zgomotul îngrozitor şi tavanul s-a prăbuşit la câţiva metri de ea, aproape de scenă.

Pompierii recuperează rămăşiţele aparatului de zbor

simeon stalpnicul png

Ţipetele, urletele, scaunele şi canapelele sfâşiate, bălţile de sânge, pe care le zăreşte cu greu prin perdeaua densă de praf o duc cu mintea la ce e mai rău. Când se dumireşte că a scăpat ca prin minune de la moarte, izbucneşte în hohote de plâns. Înnebuneşte de durere când află că un coleg e îngropat în moloz. "Un elicopter al poliţiei din Glasgow s-a prăbuşit ca o stâncă uriaşă peste local şi a strivit atâţia oameni!", a povestit îngrozit Willie Bell, care a scăpat miraculos, fiindcă tocmai ieşise afară din bar să fumeze. Cauzele posibile ale tragediei sunt o defecţiune tehnică, o pană de combustibil sau blocarea motorului din cauza combustibilului impur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Imbatranire FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net