A intrat în comă din cauza unui tampon! Cum a fost posibil aşa ceva

Ultima actualizare:

    Joanna, in varsta de 27 de ani, a suferit de sindromul de soc toxic din cauza unui tampon
Joanna, in varsta de 27 de ani, a suferit de sindromul de soc toxic din cauza unui tampon

Joanna, în vârstă de 27 de ani, a suferit de simdromul de şoc toxic după ce a folosit un tampon. Tânără a intrat în comă, iar când s-a trezit nu şi-a mai recunoscut familia şi copiii.

Simdromul de şoc toxic este o afecţiune foarte rară, dar şi foarte periculoasă. Boala i-a afectat acesteia mai multe organe interne, incluzând plămânii, rinichii şi ficatul. În plus, Joanna şi-a pierdut din păr şi unghii.

A stat în comă opt zile
A stat în comă opt zile

Boala s-a instalat uşor, ea crezând că este răcită şi de asta se simte rău. După câteva zile, a ajuns la spital în stare de inconştienţă. Astfel, doctorii au decis să o bage în comă indusă pentru ca organismul ei să poată lupta cu bacteria care îi dobora trupul. Au trecut opt zile, timp în care aceasta a stat în comă, iar în momentul în care s-a trezit, nu avea amintiri.

"M-am trezit din comă şi nu îmi dădeam seama ce se întamplă. Nu îmi aminteam nimic. Cineva mi-a arătat poze cu fetiţele mele şi nu le-am recunoscut. Nu îmi aminteam numele lor. Tot ce ştiam cu siguranţă era că am fost pe punctul de a muri", a declarat femeia, conform Daily Mail.

După tot ce a pătimit cu boala, Joanna şi-a revenit şi a început să-şi aducă aminte de cei dragi.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net