La 70 de ani, s-a măritat cu un chelner de 21. De ce nu a durat căsnicia

Ultima actualizare:

    La 70 de ani, Dorothy s-a măritat cu un chelner de 21
La 70 de ani, Dorothy s-a măritat cu un chelner de 21

Dragostea nu are vârstă, spune o vorbă din popor. Aşa că nu ar trebui să mire pe nimeni faptul că doamna de mai jos s-a măritat cu un tinerel de doar 20 de ani.

Dorothy Sims, 70 ani, s-a îndrăgostit pe loc de Rafaa, un băiat de doar 20 de ani. A rămas şocată în momentul în care a aflat că şi el simte acelaşi lucru şi a hotărât să iasă cu el la o cafea, scrie Daily Mail.

Astfel, după ce au discutat, cei doi şi-au dat seama că sunt suflete pereche şi s-au căsătorit în Tunisia, acolo unde, de altfel, s-au şi cunoscut.

Din păcate, mariajul lor nu a rezistat decât foarte puţin, iar cei doi au ajuns, într-un final, la divorţ. Motivul nu e legat de diferenţa de vârstă de 50 de ani şi de... birocraţie. Mai exact, lui Rafaa i-a fost respinsă viza în Marea Britanie, iar acesta, acum în vârstă de 28 de ani, a fost nevoit să se mute în Arabia Saudită.

Bătrâna, care are acum 77 de ani, spune că ar lua-o oricând de la capăt, dacă ar avea ocazia.

"Eram în Tunsia cu sora mea şi cu câţiva prieteni. Nu am plecat niciodată atât de departe şi eram foarte încântată. A fost o atractie instantanee intre noi, dar eu nu am spus nimic, nu am facut nimic. El mi-a trimis un biletel si m-a intrebat daca vreau sa ies la o cafea cu el. I-am spus atunci surorii mele ca nu inteleg de ce vrea sa se intalneasca cu o batrana ca mine, cand locul acela era plin de tinere", a declarat ea, pentru sursa citată.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net