A luat 28 de ani de puşcărie pentru că a mâncat un om

Ultima actualizare:

    Monstrul Arihano Haiti  (33 de ani) a păcălit  o dată anchetatorii
Monstrul Arihano Haiti (33 de ani) a păcălit o dată anchetatorii

Incredibil! Arihano Haiti a ciopârţit turistul german, l-a copt, în suc propriu, la foc mocnit, şi l-a mâncat cu poftă. Canibalul a primit o pedeapsă de doar 28 de ani de închisoare.

Arihano Haiti (33 de ani) a fost găsit vinovat de moartea lui Stefan Ramin, pe care l-a mâncat după ce l-a gătit în Nuku Hiva, o zonă din Polinezia Franceză. Germanul, în vârstă de 40 de ani, se afla într-o călătorie în jurul lumii împreună cu iubita lui, Heike Dorsch, de 37 de ani.

Ghidul local se oferise să-i călăuzească pe turişti,  dar expediţia a fost ultima pentru Ramin. Haiti a fost arestat prima dată în 2011 şi acuzat de canibalism şi viol, însă eliberat ulterior, din lipsă de probe. Judecătorii au reuşit să strângă suficiente dovezi care să-l încrimineze pe ucigaş şi au decis să-l trimită după gratii.

El a primit doar  28 de ani de puşcărie, pentru că un tribunal francez nu a reuşit să dovedească din prima faptul că el l-a mâncat pe neamţ. De asemenea, Haiti nu va avea posibilitatea de eliberare condiţionată până ce nu va ispăşi cel puţin 18 ani din pedeapsă. În apărarea sa, canibalul a susţinut că l-a ucis pe neamţ şi i-a violat iubita din răzbunare, pentru că l-a agresat sexual.

Stefan Ramin (40 de ani) se afla într-o excursie cu iubita

Monstrul Arihano Haiti  (33 de ani) a păcălit  o dată anchetatorii
Monstrul Arihano Haiti (33 de ani) a păcălit o dată anchetatorii

Dornic de aventură, Stefan Ramin a plecat în 2011 într-o expediţie, călăuzit de Arihano Haiti. După mai multe ore, ghidul s-a întors singur, anunţând-o pe iubită că i s-a întâmplat ceva rău lui Ramin. Bărbatul a dus-o în pădure, să-i arate tragedia, dar a legat-o de un copac şi a violat-o cu bestialitate.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net