Mai ceva ca-n filme! Doi tineri s-au căsătorit fără să ştie că sunt fraţi

Ultima actualizare:

    Femeia a fost în stare de şoc în momentul în care a aflat că s-a căsătorit cu propriul ei frate Sursă foto:Shutterstock
Femeia a fost în stare de şoc în momentul în care a aflat că s-a căsătorit cu propriul ei frate Sursă foto:Shutterstock

Viaţa bate filmul, iar telenovelele par adevărate basme de adormit copiii pe lângă povestea de mai jos.

Adriana (39 de ani) şi soţul ei, Leandro (37 ani), s-au căsătorit în urmă cu şapte ani şi au împreună o fetiţă de şase ani. Cei doi au fost abandonaţi de părinţi în copilărie si au crescut separat, iar recent femeia s-a hotărât să înceapă să-şi caute mama. Şi-a făcut publică povestea în cadrul unei emisiuni de la radio şi aşa a reuşit să vorbească pentru prima dată cu cea care i-a dat viaţă.

Mama care a abandonat-o i-a spus, la sfârşitul convesaţiei care a putut fi auzită de ascultători din toată Brazilia, un adevăr care i-a dat toată viaţa peste cap tinerei femei: a mai avut un copil pe nume Leandro, pe care de asemenea l-a abandonat.

Dezvăluirea a şocat-o pe tânăra femeie care şi-a dat seama, pe loc, că se căsătorise cu propriul ei frate. A început să ţipe şi să plângă la telefon. "Nu pot să cred că îmi spui asta! Leandro este soţul meu. Mi-e frică să mă duc acasă şi să aflu că poate Leandro nu mă mai vrea. Îl iubesc foarte mult", a spus femeia, în pragul disperării.

Povestea celor doi este cu atât mai şocantă cu cât ei au locuit în oraşe separate, la sute de kilometri distanţă. Adriana a mai fost căsătorită şi a făcut trei copii, iar în urmă cu şapte ani s-a mutat în Sao Paolo, după ce a divorţat de soţul ei. În oraşul natal l-a cunoscut pe Leandro, de care s-a îndrăgostit nebuneşte. Cei doi s-au căsătorit şi au făcut un copil, care are acum şase ani.

A doua zi, cei doi au anunţat, tot la radio, că nu se vor despărţi, deşi au aflat că sunt fraţi.

"Numai moartea ne va despărţi. Toate astea s-au întâmplat cu voia Domnului. Bineînţeles că lucrurile ar fi stat altfel dacă am fi ştiut dinainte, dar nu am ştiut şi ne-am îndrăgostit. Tot timpul ni s-a părut amuzant faptul că pe mamele noastre le chema la fel - Maria. Este însă un nume comun şi am crezut că e doar o coincidenţă. Când am aflat că suntem fraţi am fost şocaţi, dar după ce am discutat cu ceilalţi membri ai familiei ne-am hotărât să rămânem împreună ca soţ şi soţie, indiferent ce ar crede alţii", au spus ei.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net