Mărturia şocantă a victimei: «Cum am învăţat să iubesc copilul violatorului meu»

Ultima actualizare:
Todd Akin
Todd Akin

O femeie din Statele Unite i-a trimis o scrisoare deschisă tulburătoare politicianului Todd Akin, care a declarat că victimele unor „violuri veritabile” nu pot rămâne însărcinate.

Shauna Prewitt i-a mărturisit congresmenului american că a fost violată la vârsta de 21 de ani, pe când studia la Universitatea Chicago. O lună mai târziu a aflat că este însărcinată şi a luat decizia de a păstra copilul, relatează Daily Mail.


    Todd Akin
Todd Akin

Duminică, Todd Akin (foto sus), congresmen de Missouri şi candidat pentru Senat, a afirmat că atunci când o femeie este victima unui „viol veritabil” rămâne rareori însărcinată graţie unor reacţii biologice naturale de apărare. „Nu ştiu dacă a fost un «viol veritabil», conform concepţiei dumneavoastră. Da, am plâns în hohote. Da, m-am luptat până m-a durut tot corpul. Şi da, m-am schimbat ulterior într-un mod pe care nu aş fi putut să mi-l imaginez”, i-a scris femeia politicianului.

În scrisoare, femeia i-a povestit politicianului cum a ajuns să iubească copilul violatorului său. „Deşi n-am fost capabilă să spun asta luni întregi, simţeam o emoţie ciudată faţă de viaţa care creştea înăuntrul meu, o emoţie care, în acelaşi timp,  îmi dădea putere şi mă făcea să simt o ruşine copleşitoare. Spre surprinderea mea, n-am urât cu totul viaţa care creştea în mine. În schimb, am simţit un fel de legătură, de parteneriat, poate de genul acela care se formează doar între cei care suferă împreună... De ce nu am simţit ură? De ce sarcina asta, în loc să aducă mai multă suferinţă, îmi aducea, o mică rază de lumină? Probabil că răspunsul este simplu: Aşa cum violul n-a blocat capacitatea mea biologică de a rămâne însărcinată, n-a blocat nici reacţia naturală a organismului faţă de o sarcină”, a mărturisit Shauna.

Congresmenul Todd Akin şi-a cerut scuze, luni, pentru declaraţia sa, evocând o „eroare”. „Să fim clari: un viol este un act diabolic, comis de prădători violenţi”, a precizat politicianul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net