Masează-mă, te rog, mai tare că m-a luat un junghi la şale!

Ultima actualizare:
Un pic mai jos, că  am o durere care-mi  taie respiraţia
Un pic mai jos, că am o durere care-mi taie respiraţia

Bufniţele ştiu tainele medicinei tradiţionale şi nu ezită să se ajute atunci când este nevoie. Cam asta reiese din fotografiile realizate zilele trecute de cercetătorul spaniol Jose Luis Ruiz Jimenez, de 44 de ani, în sătucul Calera y Chozas.

Bufniţele mici, după cum le numesc localnicii, au fost surprinse într-un moment de tandreţe, însă din ilustraţii pare că masculul îi face masaj pe spate femelei. Scena pare desprinsă de pe un stâlp totemic indian şi a făcut înconjurul planetei. Femela are un moment de glorie când îşi întoarce capul la 190 de grade şi se uită de jos în sus la masculul ei părând că îl dojeneşte pentru prestaţia lamentabilă.


    Un pic mai jos, că  am o durere care-mi  taie respiraţia
Un pic mai jos, că am o durere care-mi taie respiraţia

La final, bufniţa micuţă se scutură şi masculul este cât pe ce să cadă de-a berbeleacul. Noroc că şi-a deschis aripile la timp şi a decolat într-un alt copac de unde nu a mai auzit cicăleala partenerei, care este mult mai mare şi mai puternică decât el, pentru că aşa a vrut Mama Natură. A reuşit totuşi să îi intre în graţii după ce a prins un şoricel şi i l-a adus în clonţ, aşa, ca de împăcare.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net