McDonald's deschide primele restaurante vegetariene

Ultima actualizare:

    Restaurantul de la Piaţa Unirii din Capitală este primul McDonalds deschis la în România
Restaurantul de la Piaţa Unirii din Capitală este primul McDonalds deschis la în România

McDonald's, al cărui principal produs este hamburgerul, va deschide primele restaurante pentru vegetarieni ale grupului în două centre de pelerinaj din India, în încercarea de a se dezvolta pe o piaţă unde vacile sunt sfinte, iar consumul de carne de vită este interzis.

Cele două restaurante vegetariene urmează să fie deschise anul următor în oraşul Amritsar, unde se află Templul de Aur, cel mai sfânt loc al credinţei Sikh, şi în oraşul Katra, punctul de plecare pentru hinduşii care vizitează altarul din munţi al Vishnu Deva, al doilea cel mai aglomerat loc de pelerinaj din India, relatează Mediafax.

McDonald's, grup care are ca emblemă la nivel global un hamburger din carne de vită, a avut dificultăţi în a se dezvolta pe piaţa din India, unde mulţi hinduşi venerează vacile ca zeităţi şi nu mănâncă carne de vită chiar dacă nu sunt vegetarieni.

Primul restaurant al McDonald's în India a fost deschis în 1996 şi servea burgeri din carne de miel, la care s-a renunţat însă ulterior. În prezent, burgerii McDonald's în India includ doar carne de pui, însă lanţul fast-food oferă şi meniuri vegetariene.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net