Mesajul uluitor pe care o companie de telefonie mobilă i l-a trimis unei cliente: «Eşti penibilă»

Ultima actualizare:

    Femeia a primit un mesaj jignitor din partea companiei
Femeia a primit un mesaj jignitor din partea companiei

O femeie din Marea Britanie a primit un mesaj incredibil de una dintre cele mai mari companii de telefonie mobilă din lume. Totul a început în momentul în care iubitul tinerei a făcut o plângere pentru factura uriaşă pe care o primise aceasta.

Emma Townsend (23 ani) a fost şocată să vadă că a primit un mesaj jignitor tocmai de la compania mobilă de la care avea abonament.

Supăraţi că iubitul femeii, Carwyn Davis, a făcut o sesizare pentru factura de 110 lire pe care a primit-o aceasta, cei de la compania respectivă au reacţionat. I-au trimis un mesaj posesoarei abonamentului în care au umilit-o: "Esti atât de patetică. Nu poţi să plăteşti o factură şi dai vina pe alţii. Esti atâââât de patetică".

Când a primit mesajul Emma, mamă a unui băieţel, era la masă împreună cu mama ei. "Am fost şocată şi foarte supărată pe Orange. Nu mi-a venit să cred că cineva mi-ar putea trimite un asemenea mesaj jignitor, mai ales că cei care l-au trimis ar fi trebuit să ajute clientul", a spus aceasta.

"Factura se plăteşte automat direct din cont, dar în aprilie ni s-a spus că am omis o lună, ceea ce era imposibil", a mărturisit şi iubitul fetei.

După ce a primit mesajul, femeia a sunat înapoi, iar angajatul răspunzător şi-a cerut scuze de incident. Cei doi intenţionează acum să renunţe la respectivul abonament.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net